Hacıoğlu, Altunizade Capitol AVM

Yeme İçme Fast Food Hacıoğlu, Altunizade Capitol AVM

Mutfak Türü: Fast Food

Adres: Capitol Alışveriş Merkezi Mahir İz Cad. Mağaza:4 Altunizade Üsküdar İstanbul

Telefon: 0216 651 21 01

Faks: 0216 651 21 01

Web: http://www.hacioglu.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Hacıoğlu restoranları, Hacıoğlu ailesinin kebap ve lahmacunda özel bir lezzet anlayışından doğdu. 1965 yılında Bursa’da başlayan bu lezzet arayışı, bugün artık yarım asra yaklaşan deneyimiyle Türk hazır yiyecek sektöründe dev bir markaya dönüştü.
Kuruluşunun ilk yıllarında klasik lahmacun ve kebap restoranları şeklinde hizmet sunan Hacıoğlu. 1993 yılında "lahmacunda hızlı servis"e geçerek dünyada bir ilki gerçekleştirdi. Hacıoğlu, 1993 yılında yaptığı bu atılımla, fast food sistemini geleneksel Türk damak tadı ile bütünleştirdi.
Yatırımlarını hızlandırdığı bu dönemde Hacıoğlu, franchising sistemi ile büyümeye yöneldi ve kısa sürede Hacıoğlu markası,Türkiye`nin bir çok bölgesinde açılan mağazalarla bir lezzet zincirine dönüştü.

Çalışmaların titizlikle sürdüğü bu süreçte Hacıoğlu, mağaza mimarisi, teknik kapasite, makine ve ekipman parkını geliştirdiği gibi, ürün yelpazesini de zenginleştirdi.
Başlangıçta lahmacun ayran ve meşrubattan oluşan ürün yelpazesi, ilerleyen yıllarda; peymacun (patentli ürün), piliç döner, et döner, soslu kanat, lezzet topu(patentli ürün), patates kızartması, salata gibi ürünlerle çeşitlendirdi. Hacıoğlu restoranlarında ayrıca; burma kadayıf, fırın sütlaç, dondurmalı kadayıf, dondurma seçenekleri ve kahvaltı saatlerinde poğaça, börek ve su böreği bulunmaktadır.
Hacıoğlu 1997 yılında dünyanın ilk Türk arabaya servis restoranı olan Süreyyapaşa Hacıoğlu`nun açılmasıyla bir ilki daha gerçekleştirmiştir.
Hacıoğlu, restoranlarında kullandığı makine parkını, yüksek teknoliye sahip modern ekipmanlarla sürekli güncelleyerek, ürün ve hizmet kalitesini daima yüksek tutmaktadır.


Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT