Little Caesars Pizza, Zekeriyaköy

Yeme İçme Fast Food Little Caesars Pizza, Zekeriyaköy

Mutfak Türü: Pizza & İtalyan

Adres: Maden Mahallesi, Kilyos Caddesi, No: 201/1, Zekeriyaköy Sarıyer İstanbul

Telefon: 444 52 44

Web: http://www.littlecaesars.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 8, 2017

1996'dan beri Çelebi yönetiminde hızlı ve sağlam adımlarla büyümesini sürdüren Little Caesars, ilk akla gelen pizza markalarından biri olarak pazar payını arttırıyor.

Çelebi'nin gıda sektöründeki önemli atılımlarından bir diğeri de Little Caesars markasıdır. Little Caesars 1959'da Amerika Birleşik Devletleri, Detroit'te kurulmuştur. Günümüzde 28 ülke ve 5812 restoranı ile uluslararası deneyimi sayesinde 1996 yılından beri Türk tüketicisine hizmet vermektedir.

Little Caesars müşterilerinin güvenini kazanmak ve bu güveni sürdürmek için kaliteden ödün verilmemesi gerektiğine inanmakta, tüm faaliyetlerini bu anlayışla yürütmektedir.

Türkiye'nin ilk ve tek nefis kenar pizzasını üreten Little Caesars, her tür beğeniye hitap edebilecek çeşitlilikte olan pizzalarının yanı sıra müşterilerine günlük olarak hazırlanan salatalar, tavuk kanadı ve sufle gibi özel ürünler de sunuyor.

Türk fast-food sektöründe birçok yeniliğe imza atan Little Caesars, Pizza!Pizza! sloganı eşliğinde sunduğu "bir alana bir bedava" konsepti ile sektörü ilk kez tanıştıran markadır.

Little Caesars hizmet sunduğu sektörün değişken ihtiyaçları ve müşterilerinin beklentileri doğrultusunda ev ve işyerlerine servis alanına büyük önem vermektedir. Hızlı ve dakik servis açısından iddialı olan Little Caesars Türkiye, bu konuda yabancı ortağından aldığı know-how'ın başarılı bir temsilcisidir.

Vizyonu ve uygulamaları ile sektöründe ilklere imza atan bir marka olan Little Caesars, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, İzmit ve Muğla'da sürekli artan restoran sayısı ile hizmetlerini sürdürmektedir.

Yüksek kalitede ürünü rakiplerinden daha ekonomik şartlarda ve yüzde yüz müşteri memnuniyetini hedef alan servis anlayışıyla sunan Little Caesars, kalite standartlarından taviz vermeden gerçekleştirdiği çalışmalarını, restoran yatırımlarını ve franchisee restoran sayılarını artırarak sürdürecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT