Papa John's Pizza, 4. Levent (Sapphire)

Yeme İçme Fast Food Papa John's Pizza, 4. Levent (Sapphire)

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Sapphire Alışveriş Merkezi, Eski Büyükdere Cad. Kağıthane İstanbul

Telefon: 0212 268 80 10

Web: https://www.papajohns.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

1983 yılında Amerika’nın Kentucky Eyaletinde John Schnatter tarafından daha iyi malzeme ile daha iyi pizza yapılabilmek amacı ile kurulan Papa John’s Pizza Restoranları bugün 50’yi aşkın ülkede 5.200 restoranı ile hizmet vermektedir. Papa John’s Pizza Amerika’da son 13 yıldır Müşteri Memnuniyeti ödülünü rakiplerine kaptırmaksızın çalışmalarına devam etmektedir. Amerika’nın en hızlı büyüyen 1. Pizzacısıdır. Kurulduğu ilk günden itibaren “Daha İyi Malzeme, Daha İyi Pizza” Sloganıyla hareket eden Papa John’s, restoranlarında farklı menü alternatifleri ile vazgeçilmezlerinizden olacak… Papa John’s Pizza 2008 yılında Türkiye pazarına girmiş 7 şehirde toplam 47 restoran sayısına ulaşarak pizza severlerin tercih ettiği marka konumuna yükselmiştir.

PAPA JOHN'S
2008 yılında Türk tüketicisinin beğenisine sunulan Papa John’s Pizza farkı yüksek proteinli un ve filtrelenmiş su ile hamurun hazırlanması ile başlar. İç malzemeler %100 taze hamur, mozzarella peyniri, enfes ve tamamen doğal domates sosu, ve damak tadınıza uygun seçeceğiniz taze malzemeler ile hazırlanır. Papa John’s pizzalarında asla dondurulmuş veya kızartılmış malzeme kullanılmaz. Pizza kenarları kabarık ve lezzetlidir. Her pizzanın yanında servis edilen özel sarımsak sosu pizza kenarları ile mükemmel bir lezzet oluşturur. Küçük, orta ve büyük olarak hazırlanan pizzalar ve atıştırmalıklar dilerseniz bir telefonla evinizde.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT