Pizzeria Rondinella

Yeme İçme Fast Food Pizzeria Rondinella

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Fast Food

Adres: Yeni Şehir Mah. Burak Sk. Tem Yanyol Ataşehir İstanbul

Telefon: 0216 444 0 425

Faks: 0216 629 01 45

Web: http://www.rondinella.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Ataşehir’de çok şık ve mükemmel lezzette bir İtalyan Pizzacısı açıldı. Rondinella 40 yıllık İtalyan Pizza deneyimi ve kalitesini Şimdi artık Türkiye’de de siz değerli dostlarına sunmaya başladı.

Rondinella Türkiye Genel Müdürü Cem Dinççetin Ataşehir`de açtıkları İlk şubeleriyle gerçek İtalyan Pizza severlere hizmet vermekten mutluluk duyacaklarını söyledi.
Evlere servis ve Cafe - Restoran şeklinde hizmet verecek olan Rondinella 2007 sonuna kadar İstanbul da 4 şubeye ulaşmayı ve daha sonrasında Franchising sistemiyle büyümeyi hedefliyor.

Rondinella da 24 değişik Pizza’nın yanı sıra, kendilerine has Rondi Pizza (minik pizza), müthiş lezzetli Calzone (kapalı pizza) çeşitleriyle damak zevkinize hitap ediyor. Ayrıca İtalyan Makarnalar, Salatalar, Baget Sandviç ve Panini Sandviç çeşitleriyle hizmet verecek olan Rondinella nın İtalyan stilinde döşenmiş şık ve sevimli cafe-restoranında güzel bir atmosferde yemek yiyebilir veya yemekli toplantılarınızı burada organize edebilirsiniz. Dilerseniz bu lezzet 30 dakikada ev ve işyerlerine servis edilebiliyor.

Rondinella Pizzalarına o kadar çok güveniyor ki broşürlerinde yer alan kuponu doldurarak rezervasyon yaptıran tüm Ataşehir’lileri Pizzalarını ücretsiz tatmaları için davet ediyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT