Popeyes Torium AVM

Yeme İçme Fast Food Popeyes Torium AVM

Mutfak Türü: Fast Food

Adres: Torium AVM, Saadetdere Mah. 137. Sokak (e-5 üzeri) Haramidere Sanayi Sitesi karşısı Avcılar İstanbul

Telefon: 444 76 77

Web: http://www.popeyes.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Hepsi Birbirinden Lezzetli, Seçmesi Zor, Yemesi Zevkli!
Popeyes Chicken&Biscuits restoranları damak zevkine düşkün olanları keyifli atmosferiyle yepyeni lezzetlere davet ediyor.

Popeyes sunduğu çok lezzetli otantik menüleriyle konuklarına olağanüstü ve farklı lezzet tecrübesi yaşatıyor. Jazz`ın ve lezzetli cajun yemek kültürünün (baharatlar, iştah açıcı soslar vb.) başkenti New Orleans’ta doğan ve tüm dünyaya yayılan hızlı servis restoran zinciri Popeyes; Türkiye’de de çeşitli yerlerdeki şubeleriyle lezzet severlerle buluşuyor.

Popeyes, her lokmada mükemmel tadını hissedeceğiniz tavuklarının yanı sıra eşşiz lezzetlere de sahip. Cajun kaplamalı patates kızartma, sebze ve tavukla hazırlanıp baharatlarla tadlandırılan özel Popeyes pilavı jambalaya, patates püresi, coleslaw salata, mısır gibi lezzetli yemekler de menüde.

Kendine has lezzet seçenekleriyle dolu Popeyes Chicken&Biscuits restoranlarına uğradığınızda tekrar ziyaret etmek isteyeceksiniz çünkü Popeyes sıradan fast-food restoranlarından sıkılanların yeni uğrak yeri haline geldi. Aynı yiyeceklerin ve alışılmış restoran ortamlarının yerini artık Popeyes Chicken&Biscuits alıyor. Dinamik çalışanlarıyla ve rahat atmosferiyle otantik tadlar sunan Popeyes’de, pekçok farklı lezzeti ekonomik fiyatlarla tadabilirsiniz.

Popeyes Hakkında:
1972’de Al Copeland adlı girişimcinin New Orleans’da “Koşan Tavuklar” adlı restoranı açarak hızlı servis restoranında geleneksel kızarmış tavuklarını sunmasıyla Popeyes’ın öyküsü başladı. Bölgenin yerel tatlarını içeren alternatiflerle 1976’da ürünlerini yenileyen Copeland “The French Connection” adlı filmin ana karakteri Popeye Doyle’dan ilhamla yeni restoranının adını Popeyes koydu. 1984’te Toronto şubesinin açılması, Popeyes için dünyaya açılan ilk pencere oldu. Popeyes`in bugün Amerika başta olmak üzere Almanya, İngiltere, Japonya, Kore, Endonezya, Kanada, Meksika, Panama, Suudi Arabistan ve Ürdün’ün de içinde bulunduğu 24 ülkede 1800’den fazla restoranı bulunuyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT