Sbarro Pizza, Cevahir AVM

Yeme İçme Fast Food Sbarro Pizza, Cevahir AVM

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Fast Food

Adres: Cevahir Alışveriş Merkezi, Büyükdere Cad. No:22 Şişli İstanbul

Telefon: 444 72 27

Web: http://www.sbarro.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Yepyeni bir İtalyan Lezzeti: Sbarro

Doyurucu pizzalarını, İtalya’dan gelen müthiş tatlılarını, zengin salata çeşitlerini ve spesiyallerini keyifli bir ortamda sunan Sbarro ile İtalyan mutfağı hızla hayatımıza giriyor…

Self-servis sistemin hakim olduğu Sbarro Restoranları’nda pizzanın hamuru müşterilerin gözü önünde açılıyor. İtalyan Sbarro’nun mönüsünde bir çok pizza çeşidinin yanında spagettilerden, tavuk yemeklerine, İtalya’dan özel olarak gelen tatlılardan zengin kahve seçeneklerine kadar pek çok farklı lezzet servis ediliyor. Taze hazırlanan malzemelerinin yanı sıra alfredo ve bolognaise soslar ve Sbarro’ya özgü tarifler de onu diğer hızlı servis restoranlarından ayıran en önemli özellikler arasında.

İlk şubesini İzmir Balçova’da açan İtalyan Sbarro’nun şu anda, Ankara Optimum Alışveriş Merkezi, Yenibosna Koçtaş Alışveriş Merkezi, İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi, Eskişehir Kanatlı Alışveriş Merkezi, Mecidiyeköy, Antalya Kemer ve Bodrum Oasis’de şubeleri bulunuyor. Şimdilik belirli bölgelere verdiği evlere servis hizmetinin yanı sıra geniş mönüsü, diğer İtalyan restoranları ile kıyaslandığında uygun fiyatları ve tüm restoranlarında bulunan wireless hizmeti ile Sbarro lezzet severlerin uğrak noktası haline geldi bile.

TAB Gıda çatısı altında Türkiye’ye gelen Sbarro, Napoliten lezzetindeki ürünleri ve uygun fiyatları ile hızlı servis restoran sektöründe büyük bir boşluğu dolduruyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT