Simit Sarayı Sarıgazi

Yeme İçme Fast Food Simit Sarayı Sarıgazi

Mutfak Türü: Fast Food

Adres: Sarıgazi Mah. Atatürk Cad. No:96/A Sancaktepe Samandıra İstanbul

Web: http://www.simitsarayi.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
GÜNÜN HER SAATİNDE SICAK SİMİT

Geleneksel yiyeceğimiz olan simit ve keyifle kullanabileceğiniz mekanları birleştirerek, size özel olduğunuzu hissettirmek istedik.
Simit Sarayları, lezzet dünyasına sunduğu tüm ürünleri ve geleneksel yiyeceğimiz olan simidi, sizin bulunmaktan keyif duyacağınız mekanlarda sunar. Seçtiğimiz mekanlar, eşiniz, dostunuz ve ailenizle gelip hoş sohbetler edebileceğiniz, aynı zamanda neşeli, güvenli ve güzel bir ortamda uygun fiyatlarla yemek yeme keyfini yaşayabileceğiniz yerlerdir.

Simit Sarayları`nı diğerlerinden ayıran özellik, lezzeti senelerdir damaklardan gitmeyen simit geleneğini aslına en uygun haliyle sürdürmesidir.
Amacımız, geleneksel olarak küçük simit fırınlarında sabahları üretilen simidin tadını sevenlerine yeniden sunabilmektir. Müşterilerimizin gözü önünde pişirilen simitler, günün her saatinde taze ve sıcak olarak müşterilere sunulur.

Simit Sarayları, doyuruculuğu ile akıllarda kalan simidi, yüksek kalite standartlarıyla ve en uygun fiyatlarla sunar. Ürünlerin fiyatları arasındaki farkın çok az ve her ürünün herkesin rahatça satın alabileceği fiyatta olmasına da özellikle dikkat edilir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT