Wafflestop

Mutfak Türü: CAFE

Adres: Bağdat Cad. Yenel apt. No 350 Şaşkınbakkal Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 355 58 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Bağdat Caddesi’nde lezzetli bir durak “Wafflestop”

Sınırsız çeşitte çikolata, tropikal meyve, dondurma ve özel birçok tadın bir arada bulunduğu “Wafflestop”, Bağdat Caddesi’nde waffle meraklılarının hizmetine girdi.

Wafflestop’un farkı eşsiz waffle hamurunun formülünde saklı...
Wafflestop waffle’larını envai çeşitte çikolata, tropikal meyve, dondurma gibi sınırsız sayıdaki lezzetle zenginleştiriyor. Leziz waffle alternatifleri sunan Wafflestop’ta muzlu, frambuazlı, hindistan cevizli, bitter, çıtır bitter, sütlü, fındıklı, bademli, karamelli ve daha birçok çikolata çeşidinin yanı sıra tropikal ve taze mevsim meyvaları da waffle’ların lezzetine lezzet katıyor.

Dilim dilim en tazesinden çilekler, kiviler, ananaslar, şekerlemeler ile waffle sevenler 50’yi bulan lezzet seçeneklerinden dilediklerini seçerek kendi wafflelarını yaratıp, waffle yemenin keyfine varıyorlar. Ayrıca iştah kabartan waffle hamurlarının yağ içermemesi de kalori hesabı yapanların dikkatini çekiyor...

Wafflestop, bu benzersiz lezzeti tercih edenler için Şaşkınbakkal Suadiye arasında telefonla sipariş hizmeti de veriyor. Bu keyifli Waffle’ları tatmak isterseniz, işte telefon numarası: 0 216 355 58 40

Ya da yürüyüşünüze lezzetli bir mola verin...

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT