Yemek Odası

Mutfak Türü: Fast Food, Pastane, Türk Mutfağı, Restaurant

Adres: Reşadiye Cd. Dirlik Sk. No:1/3 Eminönü Fatih İstanbul

Telefon: 0212 528 29 30 - 543 53 43

Web: http://www.yemekodasi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Tarihi Eminönü Meydanında birbirinden leziz yemekleri ve büyüleyici dekorasyonu ile hizmet veren Yemekodası kısa sürede vazgeçilmez bir durak haline geldi.

Sabahın ilk ışıklarında konuklarına kapılarını aralayan Yemek Odası eşsiz hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası kalıcı bir mekan olduğunu kanıtladı.

Yemek Odası gün içerisinde; profesyonel aşçıların hazırladığı 101 çeşit yemeği ve spesiyal tandırı ile damağınızda unutulmayacak tatlar bırakıyor. Yemek Odası Plus katı ile sizleri bambaşka bir mönü ve İstanbul`un muhteşem manzarasında büyüleyici bir ortamda ağırlıyor.

Kalite, tat, hizmet ve marka anlayışı ile başta İstanbul olmak üzere Türkiye`de bir ilki gerçekleştirerek Chocolate Restoran zincirlerini sizlerle tanıştıran Raşit Karakuş, Süleyman Köse ve Oğuz Kayhan Yemek Odası de ile yepyeni bir ilke imza attılar.

20 yıllık meslek deneyimlerini tarihi yarımadanın göbeğinde, farklı bir ambians ve tatla kendileri gibi profesyonel bir kadro ile Yemek Odası`na da yansıtan üç işletmeci sizleri bu unutulmayacak ortama bekliyorlar…
Zengin patisserie ve yemek çeşitleri sunan Yemek Odası`nın menüsünde; kahvaltı seçenkleri, omlet, menemen tost ve hamburgerlerden pide-dönere, kuzu külbastı, börek çeşitleri, kebap ve ızgara çeşitlerine, salata, tatlı çeşitlerine kadar pek çok seçenek mevcut.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT