'Akıllı Seçim’ Tavuğa Doyuracak

'Akıllı Seçim’ Tavuğa Doyuracak

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri 'Akıllı Seçim’ Tavuğa Doyuracak

KFC’nin Nisan ayında satışa çıkan, 1 but, 3 kemiksiz çıtır, içecek, patates kızartması ve biscuit’ten oluşan dopdolu menü ‘Akıllı Seçim’in fiyatı 12.90 lira.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 7, 2017

Tüm ürünleri yüzde yüz gerçek tavuk etiyle ve efsaneleşen 11 baharatlı gizli tarifiyle usta şefler tarafından taze taze hazırlanarak tüketicilere sunulan KFC, yepyeni menüsü ‘Akıllı Seçim’ ile tavukseverleri doyuracak. KFC’nin rekabetçi fiyatlarla sunduğu “Dükkan Senin” kategorisindeki yepyeni menüleri arasında katılan ‘Akıllı Seçim’, çıtır çıtır enfes lezzetlerinin yanı sıra iddialı fiyatıyla da çok konuşturacak.

Yeni Kutu Tasarımı

Nisan itibarıyla tüketiciyle buluşan tek kişilik, bol tavuklu ‘Akıllı Seçim’ menüsü 1 but, 3 kemiksiz çıtır, içecek, patates kızartması ve biscuit’ten oluşuyor. KFC’nin taptaze tavuklarıyla hazırlanan, doyurucu özelliği ve 12.90 lira olan fiyatıyla tavukseverleri mutlu edecek menü için yepyeni bir kutu tasarımı da yapıldı.

KFC Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeliha Şener, 2017’nin yeni ürün ve kampanyaların yılı olacağını belirterek, 'Tüketicilerimizin fikirleri bizim için çok önemli. Ürün ve kampanyalarımızı hazırlarken en çok göz önünde tuttuğumuz kriterlerden birisi bu. Akıllı Seçim menüsüyle de oldukça ulaşılabilir bir fiyata doyurucu, lezzetli ve çıtır çıtır tavuklarımızı tavukseverlerle buluşturacağız. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimiz, Parmak ısırtan lezzetlerimizle yeni tatlarımızı deneyimlemeye devam edecek' diye konuştu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT