Al Bushra'nın Yazlık Mekanı Hilton'un Bahçesi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Al Bushra'nın Yazlık Mekanı Hilton'un Bahçesi

Eğer siz de şehrin en iddialı Lübnan yemeklerini açık havada ve Boğaz manzarası eşliğinde tatmak istiyorsanız Al Bushra’da yerinizi hemen ayırtın.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 7, 2012

07.06.2012

İstanbul’un en iddialı Lübnan yemeklerini sunan Al Bushra, nefes kesen Boğaz manzarası eşliğinde yazlık mekânı ile Hilton İstanbul’un bahçesinde yerini aldı! Lübnan’ın en ünlü şeflerinden Hekmat Nader’in özel sunumuyla enfes lezzetler, haftanın her günü akşam yemeklerinde farklı lezzetleri tatmak isteyenlerle buluşuyor.

Lübnan mezelerinin en ünlüsü Humus’un 5 farklı çeşidi ve en lezzetli kebap çeşitlerinden biri olan Yoğurtlu Kebabı Al Bushra’ya mutlaka denemelisiniz. Lübnan usulü yaprak dolması “Warakenab”, bulgurlu çiğ et “Kebbeh Nahey”, Lübnan mutfağının vazgeçilmezi “Falafel”, kıymalı fıstıklı börek “Samboussik” gibi mezelerin yanı sıra kömürde pişirilen “Castaleta”, “Jawaneh Dajaj” gibi tavuk ve et çeşitleri Al Bushra’nın iddialı lezzetleri arasında yer alıyor. Masalarda yer alan döner bakır sinilerin üzerinde servis edilen yemekler, Al Bushra menüsü veya Şef’in özel menüsü eşliğinde sunuluyor. Zengin şarap menüsüyle dikkat çeken Al Bushra’nın kabak ve ceviz tatlıları deneyenleri şaşırtırken, enfes kuru baklavası ise Gaziantep'ten geliyor.

Muhteşem lezzetlerin mimarisi

40 yıllık tecrübesini muhteşem lezzetlere dönüştüren Al Bushra’nın Suriye’li şefi Hekmat Nader, misafirlerine tadına doyulmayan lezzet şöleni yaşatıyor. Büyük bir titizlikle hazırladığı enfes Lübnan yemeklerinin baharatları ve birbirinden lezzetli tatlıları Hatay ve Antakya’dan tedarik ediliyor. Yerel Lübnan lezzetleri usta bir elde şekillenip size unutulmaz deneyimler yaşatıyor.

Eğer siz de şehrin en iddialı Lübnan yemeklerini açık havada ve Boğaz manzarası eşliğinde tatmak istiyorsanız Al Bushra’da yerinizi hemen ayırtın.

Adres: İstanbul Hilton Hotel, Cumhuriyet Cad. Harbiye İstanbul
Telefon: 0212 343 80 81
Web: www.hilton.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT