Duyulara Hitap Eden Lezzetler

İstanbul’un incisi Pera Palace Hotel Jumeirah içinde yer alan Agatha Restaurant’ta “Degüstasyon Menü” lezzetleri sonbaharla birlikte kaldığın yerden devam ediyor. Her ay, otelin Executive Şefi Arif Kemal Doğan tarafından a la carte menüye ek olarak hazırlanan bu özel yemekler hem göze, hem damağınıza hitap ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 19, 2013

“Yedi Bölge Tadım Menüsü” olarak belirlenen ekim ayı lezzetlerinde başlangıç “Ege Usulü Zeytinyağlı Enginar Dolması” ile yapılıyor. Ardından Karadeniz Bölgesi’nin vazgeçilmez lezzeti “Yoğurtlu Kara Lahana Çorbası” hamsi köfteleri ile servis ediliyor. Pazı kavurma ve yoğurt sos ile sunulan “Pastırmalı Talaş Böreği” ve “Gelincik Şerbeti Karlaması” nın ardından ana yemek olarak “Ayvalı ve Erikli Kuzu İncik” var. Kapanışı ise çöven otu kaymağı eşliğinde Akdeniz Bölgesi’nin geleneksel tatlısı “Kerebiç” ile yapabiliyorsunuz.

Lezzet düşkünlerinin damaklarında iz bırakacak bu lezzetler 130 TL’ye akşamlarınızı renklendiriyor.

 Duyulara Hitap Eden Lezzetler

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT