İstanbul’un En Serin Noktası Orient Terrace

İstanbul’un En Serin Noktası Orient Terrace

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul’un En Serin Noktası Orient Terrace

Pera Palace Hotel Jumeirah’nın yazlık mekanı Orient Terrace ise serin havası, tatlı esintisiyle Asmalımescit’in en gözde mekanlarından birisi olarak ön plana çıkıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 7, 2014

Yaz aylarının en sıcak zamanlarını yaşadığımız bu günlerde termometre gündüz ve gece sürekli 30 derecenin üzerini gösterirken, nem seviyesi nefes almayı bile güçleştiriyor. Pera Palace Hotel Jumeirah’nın yazlık mekanı Orient Terrace ise serin havası, tatlı esintisiyle Asmalımescit’in en gözde mekanlarından birisi olarak ön plana çıkıyor.

Meşrutiyet Caddesi üzerinden girişi olan Orient Terrace, yazın İstanbul’da kalanlar için günün her saati açık havada ideal bir ortam sunuyor. Hafif ve lezzetli menüsünün yanı sıra çocuklara özel menüsü ve hikayeli yaz kokteylleriyle de tercih edilen teras misafirlerini bekliyor. 10.00-02.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT