20 Kadehte 20 Türk Şarabı @ Lucca

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri 20 Kadehte 20 Türk Şarabı @ Lucca

Şarapseverlerin giderek daha fazla tercih ettiği Türk Şaraplarından butik,en şaşırtıcı ve yeni kırmızı, beyaz Türk Şaraplarını 9-11 Aralık tarihlerinde Lucca, özel tadım menüsüyle 20 kadehte sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 5, 2011

05.12.2011

Şarapseverlerin giderek daha fazla tercih ettiği Türk Şaraplarından butik, en şaşırtıcı ve yeni kırmızı, beyaz Türk Şaraplarını 9-11 Aralık tarihlerinde Lucca, özel tadım menüsüyle 20 kadehte sunuyor…..

Yemek menüsü kadar Şarap ve içki menüsünde de fark yaratan Lucca, misafirlerine Türk Şaraplarından kırmızı ve beyaz 20 şaraplık özel bir seçkiyi özel tadım menüsüyle sunuyor.

Menüde Boğazkere, Öküzgözü, Kalecik Karası, Emir, Narince, Sultaniye gibi özgün üzümlerden Doluca, Sevilen, Paşaeli, Pamukkale gibi markaların çok çeşitli rekolte ve özellikle yeni şarapları yer alıyor. Büyük üreticiler kadar küçük marka ve bağların şaraplarının da sunulduğu hafta sonu şarapseverler için hoş bir fırsat.

Sunduğu Şarapların seçimini öncelik olarak gören Lucca, özellikle son yıllarda çeşitlenen yeni Türk şaraplarını menüsünde bulundurmaya ve Türk Şaraplarının tanıtımına destek vermeye özen gösteriyor. Tadım menüsündeki 20 şarap ise sadece menşei ile değil kalitesine öncelik verilerek seçilmiş konukları şaşırtacak ve şımartacak yerel şaraplar….

Dileyen Lucca misafirleri özel şarap tadım menüsüne eşlik etmek üzere aperatif ve peynir tabaklarından veya menü önerilerinden seçebilirler. Şarapseverlerin her yerde bulamayacakları Türk şaraplarını özel fiyatlarla tatma fırsatı bulabilecekleri “20 kadehte 20 Türk Şarabı” Türk Şarapları Tadımı 9-11 Aralık haftasonu 3 gün boyunca Lucca’da...

Adres: Cevdet Paşa Cad. no 51 Bebek İstanbul
Telefon: 0212 257 12 55
Web: www.luccastyle.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT