2011´e Unutulmaz Bir Başlangıç Yapmak İsteyenler Ramada Plaza İstanbul´da Buluşuyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri 2011´e Unutulmaz Bir Başlangıç Yapmak İsteyenler Ramada Plaza İstanbul´da Buluşuyor

Athena Tour tarafından, Ramada Plaza İstanbul’da gerçekleştirilecek “2011 Yılbaşı Balosu” yeni yılı unutulmaz bir geceyle karşılamak isteyenleri ağırlayacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 1, 2010

Aralık 2010

Athena Tour tarafından, Ramada Plaza İstanbul’da gerçekleştirilecek “2011 Yılbaşı Balosu” yeni yılı unutulmaz bir geceyle karşılamak isteyenleri ağırlayacak. Kesintisiz eğlenceye ev sahipliği yapacak olan gece, Grup Vitamin’den tanıdığımız Türkçe pop müziğin başarılı isimlerinden Murat Uzunal ile renklenecek.

Athena Tour tarafından bu yıl altıncısı düzenlenecek olan geleneksel yılbaşı balosu zengin mönüsü, gece boyunca sürecek kesintisiz eğlence imkanı, sürprizleri ve uygun fiyatları ile yeni yıla unutulmaz bir geceyle girmek isteyenlerin seçimi olacak. Ramada Plaza İstanbul’da gerçekleşecek olan baloda Grup Vitamin’den tanıdığımız Murat Uzunal sahne alacak. Greek müziğin başarılı temsilcilerinden Aris ve Buzuki Emilios da Ege ezgileri ile bir geceyi bir müzik şölenine çevirecek.

Baloya aileleri ile katılacak çocuklar ise kendilerine ayrılacak özel alanda, animatörler eşliğinde keyifli oyunlar, şarkılar ve ilginç aktivitelerle eğlenecek, sürpriz hediyeler ile unutulmaz bir yılbaşı geçirecekler.

Ramada Plaza 2011 Yılbaşı Balosu Fiyatları ile de Mutlu Ediyor
Athena Tour 2011 Yılbaşı Balosu, mönüsü ve gece boyunca sürecek eğlence dışında uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Limitsiz yerli içkinin dahil olduğu baloya katılım ücreti kişi başı 199 TL. Her 10 kişilik grup için 11. kişiye ücretsiz katılım hakkı verilecek. 20 Aralık’a kadar rezervasyon ve ödeme yapanlara %10’luk indirim imkanı* da yılbaşını dışarıda ve uygun bir bütçeyle geçirmek isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Ayrıntılı Bilgi ve Rezervasyon İçin:
Athena Tour, 0212 296 93 47/48 - 0212 315 44 19
athenatour@ttmail.com info@athenatour.com

Athena Tour Yılbaşı Balosu Fiyatları:
Yılbaşı Balosu: 1 kişi 199 TL (KDV dahil)
Yılbaşı Balosu Çocuk Ücreti: 99 TL (KDV dahil) Yılbaşı Balosu + Gece Konaklama + Yeni Yıl Brunch’ı Paketi: 299 TL (KDV dahil)
10 kişilik grup rezervasyonlarında, 11. kişi için ücretsiz katılım imkanı.
Bonus Card, Maximum Card, Worldcard ve Card Finans ile yapılacak ödemelerde vade farksız 4 taksit imkanı
20 Aralık tarihine kadar yapılacak olan rezervasyonlarda %10 indirim. (Kredi kartı ile tek çekim veya nakit ödemelerde geçerlidir.)

Adres: Halasakargazi Cad. No: 63 Şişli İstanbul
Telefon: 0212 444 02 72
Web: www.ramadaplazaistanbul.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT