2017’ye Palomar’da Merhaba Deyin!

2017’ye Palomar’da Merhaba Deyin!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri 2017’ye Palomar’da Merhaba Deyin!

Şehrin en büyüleyici gecesi, 31 Aralık’ta Palomar’ da yaşanacak!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 7, 2016

Yepyeni bir yıla merhaba derken, eskimeyen tek şey Palomar ’ın muhteşem atmosferinde geçirilen keyifli dakikalar olacak…

Purl Group bünyesinde yer alan, Karaköy’ ün gözde mekanlarından Palomar Bar&Restaurant 2016’ yı 2017’ ye bağlayan dakikaları konuklarına sunduğu alternatifli programlarla unutulmaz bir geceye dönüştürmeye hazırlanıyor. 

Palomar, yılbaşı özel menüsünde limitsiz içkili, limitli içkili ve konaklamalı olarak 3 farklı opsiyon sunuyor… Atıştırmalıklar, ana yemekler ve tatlıdan oluşan geniş bir yelpazede gerçek bir lezzet deneyimi yaşarken, sürpriz DJ performansıyla eğlencenin keyfini sürmek isteyenler yeni yıla Palomar’ da merhaba diyecek…

Arzu edenler geceye özel hazırlanmış spesiyal yılbaşı yemek menüsünü seçip birbirinden lezzetli yemeklerin keyfini limitsiz içki seçeneğiyle sürebilirler, isteyenler saat 01:30’ a kadar olan özel menüyü tercih ederler. Kendilerine hediye vermek isteyen konuklarımız Purl Hotel’ in yenilenmiş odalarında konaklayarak yılbaşında kendilerini şımartabilirler.

Bu yılbaşı romantik, ihtişamlı, dinamik,eğlenceli ama kesinlikle unutulmaz olacak. Siz hayal edin, çok daha fazlası yılbaşı gecesi siz ve sevdikleriniz için Palomar ’da!

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT