2018’e Profilo Lezzeti ile Merhaba Deyin

2018’e Profilo Lezzeti ile Merhaba Deyin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri 2018’e Profilo Lezzeti ile Merhaba Deyin

Profilo’nun GurmePiliç Ankastre Fırını ile hazırlanan lezzetli bir hindi ile yılbaşı sofrasına lezzet katacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 25, 2017

2018’i nefis bir yılbaşı sofrası ile karşılamak isteyenler Profilo’nun GurmePiliç Ankastre Fırını ile hazırlanan lezzetli bir hindi ile yılbaşı sofrasına lezzet katacak.

Yılbaşı akşamına sayılı günler kala, özenle hazırlanan ve birbirinden lezzetli yemekler ile donatılmış yeni yıl sofralarının heyecanı her sene çok özel yaşanıyor. İşte bu geceye özel lezzetli bir yılbaşı sofrası hazırlayarak sevdiklerini mutlu etmek isteyenler bir kez daha Profilo’nun sunduğu ürünlerden yararlanıyor. Yeni yıl gecesinin özel ürünü ise GurmePiliç Ankastre Fırın oluyor.

Profilo GurmePiliç Ankastre Fırın kusursuz bir yılbaşı sofrası için en büyük yardımcınız olacak. Profilo GurmePiliç, yeni yıl sofralarının vazgeçilmezi tavuk ya da hindiyi çevirme yöntemiyle pişirerek sofralara getirirken sohbetlere de lezzet katacak.

Yaratıcılığını sınırlandırmak istemeyenlere özel, özgün ve pratik özellikler ile desteklenmiş ve özel aparatları sayesinde tavuk başta olmak üzere birbirinden leziz çevirme tariflerinin uygulanmasını sağlayan GurmePiliç, tüm Profilo Yetkili Satıcıları’nda sizleri bekliyor! GurmePiliç ile hazırlanan ballı hardallı pilice ne dersiniz?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT