23 Nisan Neşesi, Küçük Şeflerle Hilton İstanbul’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri 23 Nisan Neşesi, Küçük Şeflerle Hilton İstanbul’da

22 Nisan Pazar günü tüm çocuklar aileleri ile birlikte hem keyifli bir gün geçirecek hem de birbirinden leziz yiyecekleri kendi elleriyle yapmanın mutluluğunu yaşayacaklar.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 12, 2012

12.04.2012

22 Nisan Pazar günü “My Little Hilton” etkinliği kapsamında çocuklar, Hilton İstanbul’un şefleri ile birlikte birbirinden güzel lezzetleri anne babaları için hazırlayacaklar. Anne-babalar da enfes bir brunch’ın ve çocuklarının ellerinden çıkan lezzetlerin tadını çıkaracaklar.

Hilton İstanbul’un enfes Boğaz manzarasına hâkim mekânı Bosphorus Terrace Restaurant’ta keyifli ve lezzetli Pazar Brunch’ınız ‘’My Little Hilton‘’ 23 Nisan etkinliği ile renklenecek. 22 Nisan Pazar günü tüm çocuklar aileleri ile birlikte hem keyifli bir gün geçirecek hem de birbirinden leziz yiyecekleri kendi elleriyle yapmanın mutluluğunu yaşayacaklar.

Anne-Babalar eşsiz Boğaz manzarası ile fark yaratan Bosphorus Terrace Restaurant’ın Dünya mutfağının en seçkin örneklerinden oluşan lezzetlerinin keyfine varırken, minik şefler, 23 Nisan neşesi taşıyan özel oyun odalarında hünerlerini sergileme imkânı bulacaklar. Minik aşçılar küçük elleriyle hazırladıkları pasta, pizza ve kurabiyeleri anne babalarına tattıracaklar.

Hilton İstanbul’un usta şefleri eşliğinde yaratıcılıklarını geliştiren küçük şefler, ayrıca bu özel günde kendileri için hazırlanmış özel oyun salonunda, animatör eşliğinde çeşitli aktivitelerle eğlence dolu saatler yaşayacaklar. Aynı zamanda verilecek süpriz hediyelerle çocukların neşesi ikiye katlanacak. Günün sonunda anne ve babalar rahat ve lezzetli bir brunch’ın, çocuklar da “My Little Hilton” sertifikalarının güzel anılarıyla Hilton İstanbul’dan ayrılacaklar.

Rezervasyon için: 0212 315 60 00
Kişi başı brunch fiyatı : 95 TL

0-6 yaş çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş çocuklar %50 indirimlidir.

Hilton İstanbul: 0212 315 60 00
www.hilton.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT