30 Ağustos Zafer Bayramı’na Özel İki Yeni Lezzet

30 Ağustos Zafer Bayramı’na Özel İki Yeni Lezzet

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri 30 Ağustos Zafer Bayramı’na Özel İki Yeni Lezzet

Shake Shack’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’na Özel İki Yeni Lezzet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 26, 2014

Corn Dog
Özel sosu ile mısır ununda kızarmış şişte dana sosis

Blueberry Pie Concrete
Yaban mersini tartı ile hazırlanmış yoğun vanilyalı dondurma

Dünyanın en lezzetli hamburgerini ‘Yolüstü hamburgercisi’ konsepti ile Türkiye’ye getiren NewYorklu Shake Shack, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel menüsü ile müdavimlerine ve lezzet tutkunlarına yepyeni iki seçenek sunuyor.

Corn Dog (özel sosu ile mısır ununda kızarmış şişte dana sosis) ve Blueberry Pie Concrete (yaban mersini tartı ile hazırlanmış yoğun vanilyalı dondurma) Zafer Bayramı haftasına özel, 22 Ağustos - 30 Ağustos tarihleri arasında Shake Shack’de tadılmayı bekliyor.

Newyork’un efsane lezzetleri İstanbul’da…

Yüzde 100 Angus dana etinden yaptığı hamburgerlerle 2004‘te New York’ta başladığı hikayesine İstanbul’da devam eden Shake Shack, gurme hamburgerlerin İstanbullular tarafından da sevilmesiyle beraber, kısa zamanda 4 mağazaya ulaştı. Lezzetli hamburgerlerinin yanı sıra hot dog ve custard’larıyla da ünlü Shake Shack restoranlarında, klasik tatların dışında İstanbul’a özgü seçeneklere de yer veriliyor. Et sevmeyenler için vejeteryan hamburgerine de yer verilen menüde yemek sonrası vanilya ve çikolatalı yoğun Shack dondurmasından taze hazırlanan lezzetli concrete’lerden mutlaka denemelisiniz.

ABD’li yatırımcı Danny Meyer’in kurduğu Shake Shack, ilk olarak 2004 yılında New York’taki Madison Square Park’ta doğdu. Marka, İstanbul’daki ilk restoranını Mayıs 2013’te İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde açtı. Bunu, Ağustos 2013’te Beyoğlu’nda Tünel meydanında açılan ikinci mağaza ve Mart ayında açılan Acıbadem Akasya AVM ile Kanyon AVM mağazaları izledi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT