360istanbul East Yaz Esintileri ile Teras Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri 360istanbul East Yaz Esintileri ile Teras Keyfi

İstanbul gecelerine farklı bir renk katmaya, yazın keyfini doyasıya çıkarmaya, 360istanbul East’le muhteşem bir yaz geçirmeye hazır mısın?

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 24, 2012

24.04.2012

Güneşin enerjisi bahar aylarında yaşanmaya başlarken terasta keyif zamanları da geldi. Anadolu yakasının fark yaratan mekanı 360istanbul East ise terasındaki keyifli atmosferi ile yaz için hazır bile. Adalar ve tarihi İstanbul yarımadası manzarasında güneşin batışını seyrederek günün stresinden uzaklaşacağınız iş çıkışındaki kokteyl molası, sevdikleriniz ile güzel bir yemek keyfi ya da şehrin ortasında şehirden uzaksınız hissini yaratan doyumsuz eğlenceleri ile 360istanbul East’in terası sizleri bekliyor.

İstanbul’un gözde semtlerinden Moda’da Anadolu yakasına renk getiren 360istanbul East, muhteşem manzaralı terası ve 12.katta suyun dinlendirici ruhunu yaşatan havuz başı keyfi ile yazın tüm güzelliklerini misafirlerine yaşatıyor. 360istanbul East, özel hazırlanmış bol ödüllü, enfes kokteyllerini elinizden düşürmeyeceğiniz gün batımı saatlerinde ayrı bir huzur veriyor. Sonrasında havuz başında veya terasta, yaz ayları için hazırlanan özel menülerinden seçeceğiniz lezzetli bir yemek keyfinizi arttırıyor. İlerleyen saatlerde ise 360istanbul East’in manzaralar ile süslenmiş ayrıcalıklı atmosferinde, İstanbul’u bırakamayanlar için düzenlenen partiler akıllarından silinmeyecek eğlenceleri ile yaz aylarına ayrı bir renk katıyor. Pazar brunchları ise 360istanbul East’in terasında tam da beklediğiniz Pazar keyfini yaşatıyor.

Eşsiz manzaralı terası, terasında bulunan havuzu ve açık hava barı ile hizmet veren 360istanbul East, yaz menüsünde yer alan lezzetli yemekleri ve özel yaz kokteylleri ile fark yaratıyor. Hem İstanbul’da hem de İstanbul’da uzakmışçasına rahat bir nefes alacağınız 360istanbul East eğlenceli yaz partileriyle de bu yazı unutulmaz kılacak ve yine adından sıkça söz ettirecek.

İstanbul gecelerine farklı bir renk katmaya, yazın keyfini doyasıya çıkarmaya, 360istanbul East’le muhteşem bir yaz geçirmeye hazır mısın?

Adress: Caferağa Mah. Albay Faik Sözdener Cad. No: 31 Kadıköy İstanbul
Tel: 0216 542 43 50 - 51
Web: 360east@360istanbul.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT