360istanbul’da Aşk Başkadır

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri 360istanbul’da Aşk Başkadır

Aşkı dile getiren İstanbul’un en özel mekanlarından 360istanbul, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü romantizmin doruklarında dolaşacağınız benzersiz bir menüyle ve manzarasının masalsı atmosferiyle unutulmaz bir geceye dönüştürüyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 9, 2012

09.02.2012

Doyasıya eğlenmek ya da romantik bir akşam yemeğiyle sevgilinizin aklını başından almak istiyorsanız İstanbul eğlence hayatının vazgeçilmez adresi 360istanbul, Fransız Kabare konseptiyle 14 Şubat gecesini daha da özel kılmak üzere sevenleri ağırlıyor.

Aşkı dile getiren İstanbul’un en özel mekanlarından 360istanbul, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü romantizmin doruklarında dolaşacağınız benzersiz bir menüyle ve manzarasının masalsı atmosferiyle unutulmaz bir geceye dönüştürüyor.

Kırmızı mumlar, romantik bir müzik ve karşınızda sevdiğiniz insanla tüm yıl boyunca beklediğiniz gece, 360istanbul’da Hollandalı performans sanatçılarının sergileyeceği aşk dolu müzik ve dans şovları sizi kendinizden geçirecek. Sevgililer Günü’nde 360istanbul’da Burlesque’ın en önemli topluluklarından olan Amsterdam Burlesque’den Beeby Rose ve Shai Shahar sahne alacak.

Amsterdam Burlesque’in ünlü dansçısı Hollanda’lı Beeby Rose muhteşem kostümleri, abartılı makyajıyla sanatla seksapelin teatral yorumu Burlesque ile izleyenlerin aklını başından alacak. Beeby Rose Sevgililer Günü’nde 360istanbul’da çarpıcı koreografisiyle görsel bir şölen yaşatırken Amsterdam Burlesque topluluğunun solistlerinden Shai Shahar, muhteşem teatral dizayn ve baş döndüren Burlesque dans gösterisine sesiyle ayrı bir keyif katacak.

360istanbul’un 14 Şubat Sevgililer Günü gecesi için misafirlerine sunacağı menü ise ortamın romantizmini yükseltecek. “Hayat Kabaremidir?” teması üzerine kurulan menü de isimler de özenle seçilmiş. Başlangıçta Somon’un doyumsuz lezzeti ‘Annene Söyleme’ ve aşk dolu baharatlarla bezenmiş balkabağı çorbası ‘Belki Bu Sefer’ ile aşkınızla ilk göz teması kurulacak. Ana yemek ‘Yakınlaş ve Gör’ patatese sarılı jumbo karideslerle bezenmiş minyon bonfile ile ise kalbiniz daha da hızlı atmaya başlayacak…Ona aşkınız ise çikolatanın cezbedici lezzetiyle artık karşı konulamaz bir tutkuya dönüşecek. Ve her aşk gibi bu özel menünün de tadı damağınızda kalacak…

360istanbul’un birbirinden leziz tatlarını bir araya getiren Sevgililer Günü’ne özel ‘Hayat Kabaremidir’ konseptini taşıyan menüsünün yanı sıra sevgilinizin gözlerine bakarak yudumlayacağınız geceye özel kokteyller de sizi aşka getirecek.

Sevgilinizin kalbini yeniden ele geçireceğiniz romantizm, aşk ve sürprizler ile dolu bu özel gece için 360istanbul’da yerinizi şimdiden ayırtın!

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apt. No:163 K:8 Beyoğlu
Telefon: 0212 251 10 42
Web: www.360istanbul.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT