360istanbul’dan Sıra Dışı Bir Sevgililer Günü Konsepti... `Weekend of Love`@360istanbul

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri 360istanbul’dan Sıra Dışı Bir Sevgililer Günü Konsepti... `Weekend of Love`@360istanbul

İstanbul eğlence hayatının vazgeçilmez adresi 360istanbul, bu seneye özel olarak Sevgililer Günü’nü misafirlerine dört gece boyunca sınırsız bir eğlence anlayışıyla sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 11, 2011

11.02.2011

İstanbul eğlence hayatının vazgeçilmez adresi 360istanbul, bu seneye özel olarak Sevgililer Günü’nü misafirlerine dört gece boyunca sınırsız bir eğlence anlayışıyla sunuyor. Fransız Kabare konsepti ile 360istanbul Sevgiler Günü’nü bu sene 11 Şubat’ta başlatıyor!..

İstanbul eğlence hayatına getirdiği yeniliklerle her dönemde adından sıkça söz ettirmeyi başaran en gözde mekanlardan 360istanbul, Sevgililer Günü’nü 11 Şubat’ta kutlamaya başlıyor. 4 gün boyunca konsept eğlencenin “Fransız Kabare” temasıyla sunulacağı mekanda 14 Şubat, romantizmin doruklarında dolaşacağınız benzersiz bir menüyle unutulmaz bir geceye dönüşüyor.

Kırmızı mumlar, romantik bir müzik ve karşınızda sevdiğiniz insanla tüm yıl boyunca beklediğiniz gece, Hollandalı ünlü performans sanatçısı “Lady Marmalade” ile daha da renklenecek. Sürpriz şovlarıyla “Lady Marmalade” Sevgililer Günü”nü önceden kutlamak isteyen çiftler için bütün hafta sonu boyunca 360istanbul sahnesinde olacak.

360istanbul’un Weekend of Love geceleri için misafirlerine sunacağı menü ise ortamın romantizm seviyesini en yükseklere taşıyacak. “Hayat Bir Kabaredir” teması üzerine kurulan menünün başlangıcında kabak çiçeği dolması ve balkabağı ravioli ile aşkınızla ilk göz teması kurulacak. Patates giydirilmiş jumbo karideslerle bezenmiş minyon bonfile ile ise kalbiniz daha da hızlı atmaya başlayacak… Aşkınız çikolatanın cezbedici lezzetiyle artık karşı konulamaz bir tutkuya dönüşecek. Ve her aşk gibi bu özel menünün de tadı damağınızda kalacak…

14 Şubat 2011 Sevgililer Günü’nü özel kılmak isteyenlere bu sene 360istanbul’un önerisi Weekend of Love…“Hayat Bir Kabaredir” konsepti ile siz de hem 360istanbul’un hazırladığı özel menünün hem de eğlencelerin keyfini çıkartabilirsiniz. Üstelik sürprizlerle…

Sevgililer Günü için sevdiğiniz kişiye farklı bir deneyim yaşatmak istiyorsanız, 4 gece boyunca kutlanacak “Weekend of Love” için 360istanbul’da yerinizi şimdiden ayırtın!

Adres: Bülbül Mah. Mısır Buğdayı Sokak 32, Taksim İstanbul
Telefon: 0212 251 10 42
Web: www.360istanbul.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT