4 Köşe Pizza, Lezzetten Dört Köşe

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri 4 Köşe Pizza, Lezzetten Dört Köşe

İtalyan mutfağının tazeliğini ve lezzetini Türk tüketicisi ile buluşturan Sbarro, yeni bir ürün ile pizza severlerin karşısına çıkıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 20, 2009

20.03.2009

İtalyan mutfağının tazeliğini ve lezzetini Türk tüketicisi ile buluşturan Sbarro, yeni bir ürün ile pizza severlerin karşısına çıkıyor.

Sbarro, tam 18 dilimden oluşan enfes pizzası ve yanında barbekü, sarımsaklı mayonez ve ragu domates olmak üzere 3 farklı sosu ile “4 Köşe Pizza” kampanyasında lezzet severlere gerçek bir ziyafet sunuyor.

20 Mart’ta başlayan bu özel kampanya süresince Sbarro’nun nefis “4 Köşe Pizza” sı, sadece 9.95 TL’den satışa sunuluyor. Bu enfes pizzaya ve yanında sunulacak barbekü, sarımsaklı mayonez ve ragu domates soslarının tadına doyamayacaksınız. Sbarro’nun olağanüstü lezzeti “4 Köşe Pizza” kampanyası ile pizza severleri bekliyor.

Sbarro Hakkında

1956 yılında Napoli’den New York’a gelen Sbarro Ailesi’nin açtıkları şarküteri şu anda 33 ülkede 1000’i aşkın restoranı ve 280 çeşit ürünü ile hizmet veren bir İtalyan hızlı servis restoran zinciridir. Şimdi bu Napolili aile Türk tüketicisine lezzetli yemekleriyle “Buongiorno” –“Merhaba”- diyor.

Sbarro, girişimci anlamına gelen “Entrepeneur” dergisi tarafından İtalyan hızlı servis restoran sınıfında 5 yıl üst üste birinci seçilmiştir. Türkiye’de İlk restoranını 2007’de açan Sbarro, bugün 46 restoranı ile lezzet severlerle buluşuyor.

İstanbul Sbarro Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT