Acıkınca Kafa Domino’s’a Gider

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Acıkınca Kafa Domino’s’a Gider

Bol ve taptaze malzemeleri, elde açılmış hamuru ile pizzada yakalanabilecek en gerçek lezzeti pizza severler ile buluşturan Domino’s, yine yeni bir lezzeti ile iddiasını ortaya koyuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 28, 2013

Domino’s yeni “Acılı Etli” pizzası ile damaklara taht kuracak.

Türklerin damak zevkine uygun pizza keşfinde uzman Domino’s Pizza, Acılı Etli pizzası ile yine adından söz ettirecek. Pizzayı eğlenceye, birlikteliği lezzetli anlara ve yemek yemeyi ziyafete dönüştüren Domino’s, et sevenlere bir şölen vaat ediyor.

Bol ve taptaze malzemeleri, elde açılmış hamuru ile pizzada yakalanabilecek en gerçek lezzeti pizza severler ile buluşturan Domino’s, yine yeni bir lezzeti ile iddiasını ortaya koyuyor. Mangal alevinde pişen yüzde 100 dana etinden leziz biftek ve köfte, onlara eşlik eden jalapeno biberi ve mantar ile adeta yeni bir buluşa imza atan Domino’s Pizza, Acılı Etli pizzasının kenarına eklediği, ceviz, kapya biberi, patlıcan ezmesi ve Meksika biberinden oluşan enfes acılı Balkan sosu ile pizza şölenini zirveye ulaştırıyor. Domino’s Pizza’nın yeni lezzeti Acılı Etli’nin orta boyu sadece 14.90 TL’den satışa sunuluyor.

Domino’s, yepyeni pizzasının reklam çekimlerini ise alanında uzman bir food stylist ile gerçekleştirdi. 1000 pizza hamuru, 50 kg pizza sosu ve 100 kg mozzerella kullanılarak ortaya çıkan lezzet kaçamağı, yemek keyfinden ödün vermeyenlerin favorisi olacak. 7’den 70’e tutkunlarının vazgeçemediği Domino’s, lezzet şöleni sunan pizzaları ile hem damak tadına hem de göze hitap etmeyi sürdürecek.

Siz de bu lezzet deneyiminin bir parçası olmak ve cazip promosyon fırsatından yararlanabilmek için; www.dominos.com.tr, 444 33 22 ya da Domino’s Pizza iPhone applications’ndan sipariş verebilirsiniz. Domino’s Pizza’nın kışkırtıcı lezzetleri 30 dakikada kapınızda!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT