Acıkınca Kafanız ‘Adanalım’a Gidecek

Acıkınca Kafanız ‘Adanalım’a Gidecek

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Acıkınca Kafanız ‘Adanalım’a Gidecek

Lezzet uzmanı Domino’s, pizzada kebap keyfi yaşatan yeni pizzası ile tüketicilerini şaşırtıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 16, 2014

Kebap ve pizzayı buluşturan özel lezzet “Adanalım”

Lezzet uzmanı Domino’s, pizzada kebap keyfi yaşatan yeni pizzası ile tüketicilerini şaşırtıyor. Türkiye’de “ilk” defa kebap lezzetini pizza ile buluşturan Domino’s, geleneksel tatlara kattığı yorumla farkını ortaya koyuyor. Adana’nın vazgeçilmezi kebap lezzetinden esinlenerek Türk damak tadına uygun “Adanalım”ı geliştiren Domino’s, pizza severlere lezzet dolu bir deneyim yaşatıyor.

Domino’s Pizza; Türkiye’nin farklı yerel mutfaklarına özel malzemelerle hazırladığı eşsiz lezzetler ile kapınıza kadar geliyor. Anadolu mutfağından ilham alarak oluşturduğu Yöresel Lezzetler ile iştah kabartan Domino’s, bu kez Adanalım’ı tüketicilerinin beğenisine sunuyor. Adana kebabını pizza ile buluşturan Adanalım; acı biber turşusu ve maydanoz gibi alışılagelmişin dışında yöresel malzemeleri de içeriyor.

Geleneksel Adana kebap tarifine göre hazırlanan Adanalım; baharatlı köfteler, küp sucuk, domates, maydanoz, soğan, acı biber turşusu ve yöresel baharatlar ile sofralardaki yerini alıyor. Domino’s Pizza’nın usta şefi Uğur Volkan Uysal tarafından geliştirilen Adanalım; orta boyuyla sadece 15,90 TL’ye pizza severlerle buluşuyor.

Adana lezzetini Türkiye’nin dört bir yanında yaşamak için; www.dominos.com.tr, 444 33 22 ya da Domino’s Pizza iPhone veya Android uygulamasından sipariş verebilirsiniz. Domino’s Pizza lezzetleri 30 dakikada kapınızda!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT