Acqua Panna

“Acqua Panna Doors Exclusive Edition”, Acqua Panna’nın dünyada ilk defa bir işletme gurubu için tasarladığı etiketli şişe olma özelliğini taşıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 20, 2012

Acqua Panna ve İstanbul Doors Group, lezzet dünyasına yeni bir kapı açıyor…

İstanbul Doors Group işbirliğiyle, özel etiketli Acqua Panna şişeleri, Toscana tepelerinden Türkiye’ye geliyor…

Uluslararası yeme – içme sektöründe “Fine Dining Water” (iyi sofraların suyu) olarak kabul edilen Acqua Panna’nın dünyada ilk kez İstanbul Doors Group için hazırladığı özel etiketli şişeleri en lezzetli sofralarda yerini alıyor.

Bir dünya markası olan ve Türkiye’de büyümeyi hedefleyen Acqua Panna ile Türkiye pazarında restoran ve eğlence sektöründe lider olup dünyada büyümeyi hedefleyen İstanbul Doors Group, «iyi yemekle iyi suyu sunmak» ortak misyonuyla buluşarak lezzet dünyasında bir işbirliğine imza attı… Acqua Panna’nın lezzeti, kalitesi, uluslararası marka başarısı ile İstanbul Doors Group’un dinamizmi, yenilikçiliği ve uluslararası hedefleri “Acqua Panna Doors Exclusive Edition” şişelerinde buluştu.

“Acqua Panna Doors Exclusive Edition”, Acqua Panna’nın dünyada ilk defa bir işletme gurubu için tasarladığı etiketli şişe olma özelliğini taşıyor. Minimum 3 senelik bir işbirliğine imza atan Acqua Panna ve İstanbul Doors Group, senede ortalama 1 milyon şişe ile Türkiye’nin bu seçkin mekanlarında “iyi yemek ile iyi su sunmayı” hedefliyor.

“Acqua Panna Doors Exclusive Edition” şişeleri, İstanbul Doors Group’un yurtiçindeki tüm işletmelerinde satışa sunulmaya başladı. Özel etiketli şişeler, Da Mario, Vogue, Anjelique, Kitchenette, Zuma, Ajia, Gina, Mama, Carlotta, Cafe&Deli, Poupon, Ca’Doro ve Gigi’de gastronmik lezzetlere eşlik ediyor.

İstanbul Doors Group Yönetim Kurulu üyesi Levent Büyükuğur “Uluslararası kaliteden ödün vermeyen, hep daha iyiyi yakalamak için yatırım yapan ve dünya çapında en kaliteli sofraların vazgeçilmez suyu olarak bilinen Acqua Panna’nın bizim markamız için özel bir şişe tasarlaması bizi çok memnun etti. İki markanın yenilikçi ve kalite odaklı vizyonları önümüzdeki dönemlerde de ortak projeler yaratmaya devam edecektir” dedi.

S.Pellegrino ve Acqua Panna Avrupa ve Güney Amerika Bölge Müdürü Arnaud Tillon’da ”Acqua Panna’nın misyonu, İtalya’nın Toscana bölgesinden gelen bir su olarak, dünya çapında en kaliteli sofraların vazgeçilmez suyu olmak. İstanbul Doors Group ise Türkiye’de ve yurtdışı yatırımlarıyla en yeni, en lezzetli ve kaliteli mekanlara imza atıyor. Benzer değerleri paylaşan iki marka olarak hedefimiz iyi yemekle iyi su sunmak. Bu işbirliğinin Türkiye’nin gastronomi dünyasında tanınmasına da katkıda bulacağına inanıyoruz” dedi.

Dünya Somelyeler Birliği (ASI) tarafından S.Pellegrino ile beraber «gastronomi & şarap kültürüyle bağdaşan tek su» olarak tanımlanan Acqua Panna, içeriğinin yumuşaklığı, özel lezzetlere uyumu ile ayrıcalıklı bir yer tutuyor. İlk kez İstanbul Doors Group işletmeleri için özel etiketli şişeler sunacak olan Acqua Panna, Michelin rehberlerinin önerdiği en iyi restoranlar tarafından tercih ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT