Agatha’ya Bahar Geldi

Agatha’ya Bahar Geldi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Agatha’ya Bahar Geldi

Pera Palace Hotel Jumeirah Agatha Restaurant’a bahar geldi...

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 30, 2014

19. yüzyılda Orient Express’in geçtiği güzergâhtan esinlenerek oluşturduğu menüsüyle İstanbul lezzet hayatında fark yaratan Agatha Restaurant bahara hazır. Fransız, İtalyan ve Türk mutfaklarının sentezini sunan Pera Palace Hotel Jumirah’ın ana restorani Agatha’da Executive Şef Arif Kemal Doğan’ın a’la carte menüye ek olarak hazırladığı “Bahar Menüsü”nde kuşkonmaz ve mantar’ın lezzetli uyumları ile hazırlanan yemekler ön planda. Trüf köpüğü ve mantarlı baklava çubuğu ile hazırlanan “Beyaz Kuşkonmaz Çorbası”, kuşkonmaz risotto ile servis edilen dağ mantarları ile doldurulmuş “Körpe Kalamar”, tereyağlı kuşkonmaz ve morel mantarı ile servis edilen “Dana Filetosu ve Yanağı” şimdiden mevsiminin favorileri olmaya aday.

Bilgi ve Rezervasyon için 0212 377 40 00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT