A’jia’da Boğaz’a Karşı İftar Keyfi Bambaşka

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri A’jia’da Boğaz’a Karşı İftar Keyfi Bambaşka

A’jia, konuklarını Ramazan Ayı boyunca iftarda boğaz manzarası eşliğinde, ödüllü mutfak şefi ve ekibinin hazırladığı özel İftar menüsü ile ağırlayacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 9, 2013

Kanlıca’ daki tarihi Ahmet Rasim Paşa Yalısı’nda butik otel ve restaurant olarak hizmet veren A’jia, artık klasikleşen iftar sofralarında, Ramazan ayı boyunca canlı müzik dinletisi eşliğinde misafirlerini ağırlayacak. Benzersiz boğaz manzarası eşliğinde, açık büfe ve set menü olarak hazırlanan özel iftar menüleriyle A’ija farkı, Ramazan ayı boyunca da yaşanacak.

A’jia, konuklarını Ramazan Ayı boyunca iftarda boğaz manzarası eşliğinde, ödüllü mutfak şefi ve ekibinin hazırladığı özel İftar menüsü ile ağırlayacak. Ramazan Özel İftar Menüsü’nde zengin iftariye tabağı, mercimek çorbası veya domates çorbası, panelenmiş sebzeli avcı böreği veya patates ve sucuklu gül böreği veya Kayseri mantısı, ceviz içli ve nar ekşili kaşık salata, fırınlanmış dana nuar veya yoğurtlu köfte veya kekik ile fırınlanmış piliç göğsü ve Türk tatlıları tabağı, canlı müzik dinletisi eşliğinde lezzet severlerle buluşuyor.

A’jia şerbeti, lokum, Türk kahvesi ve demleme çayın da yer aldığı set menü kişi başı KDV dahil 120 TL olarak sunuluyor. Gruplara özel hazırlanan 4 farklı set menünün fiyat aralığı ise KDV dahil 90-110 TL. (0-6 yaş ücretsiz), gruplara özel açık büfe kişi başı KDV dahil 120 TL, 4-12 yaş arası çocuklar için ise çocuk menüsü KDV dahil 45 TL olarak konuklarla buluşacak.

Konukların farklı damak zevklerine hitap eden zengin içerikteki özel iftar menüsünde Ramazan için özel olarak hazırlanan lezzetleri, Boğaz’ın büyüleyici manzarası eşliğinde tadabilecekleri A’jia’ya rahat ulaşım için her zaman olduğu gibi Ramazan ayı boyunca da Emirgan Atlı Köşk önünden ücretsiz tekne servisi yapılacak.

Yaşanmışlıklarla dolu tarihi bir yalıda, modern dekorasyonu ile etkileyici bir sentez sunan A’jia, Ramazan ayında da, özel lezzetlerle bezenmiş iftar sofrası ve keyifli bir sohbet için konuklarını bekliyor.

Adres: Ahmet Rasim Paşa Yalısı Çubuklu Cad. No:27 Kanlıca İstanbul
Tel: 0216 413 93 53-54
Web: www.ajiahotel.com

Ramazan 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT