A’jia’dan Babalar Günü Brunch’ı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri A’jia’dan Babalar Günü Brunch’ı

Boğaz’ın en güzel mevkilerinden birinde, tarihi Ahmet Rasim Paşa Yalısı’nda hizmet veren A’jia, konuklarına yine unutamayacakları bir Babalar Günü yaşatacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 12, 2013

Kanlıca’daki tarihi Ahmet Rasim Paşa Yalısı’nda butik otel ve restaurant olarak hizmet veren A’jia, size muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde unutulmaz bir Babalar Günü vadediyor. A’jia’nın Geleneksel Babalar Günü özel programında açık büfe brunch, canlı müzik keyfi ve sürpriz hediyeler, bu yıl da özel bir Babalar Günü yaşamak isteyen ailelerin tercihi olacak.

Boğaz’ın en güzel mevkilerinden birinde, tarihi Ahmet Rasim Paşa Yalısı’nda hizmet veren A’jia, konuklarına yine unutamayacakları bir Babalar Günü yaşatacak. Boğaz manzarası eşliğinde, ödüllü mutfak şefi ve ekibinin özel olarak hazırladığı Babalar Günü özel brunch’ı, canlı müzik keyfi ve sürpriz hediyelerle, bu Babalar Günü unutulmaz günleriniz arasına girecek. 10.00’dan 14.00’e kadar devam edecek olan Babalar Günü özel brunch menüsünde soğuk başlangıçlar, canlı şarküteri köşesi, sıcak kahvaltılıklar, yumurta ve omlet çeşitleri, canlı istasyon kömür ateşinde mangal, tatlı büfesi, limitsiz filtre kahve çay, taze portakal suyu, meyve suları ve smoothieler canlı müzik eşliğinde sunulacak. A’jia’nın Babalar Günü özel menüsü kişi başı KDV dahil 120 TL 0-6 yaş konuklara ücretsiz, 6-12 yaş arası konuklara 60 TL’ye sunulacak. Ayrıca gün boyunca çocuklar için TV odası, babalar için sürpriz pasta yapımı, fotoğraf çekimi ve annelere özel sürpriz hediyeler de konukları bekliyor.

Yaşanmışlıklarla dolu tarihi bir yalıda, modern dekorasyonu ile etkileyici bir sentez sunan A’jia, Babalar Günü’nde de özel lezzetlerle bezenmiş bir kahvaltı sofrası ve keyifli bir sohbet için konuklarını bekliyor.

www.ajiahotel.com

Babalar Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT