Akaretler’deki Yeni Adresiniz Kaf: F Açıldı!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Akaretler’deki Yeni Adresiniz Kaf: F Açıldı!

Eğlence ve kalitenin adresi Akaretler’de, işletmesini Mehmet Davran’ın yaptığı KAF:F, sizlerin yaşamlarına bambaşka bir renk katıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 4, 2011

04.07.2011

Yaz sıcaklığını hissettirmeyen esintisiyle günün yorgunluğunu atmak ister misiniz? İş çıkışında dostlarınızla kokteylinizi yudumlamak? Eşsiz atmosferiyle şık bir yemek yemek? Ya da özel davetlerde dostlarınızla eğlenmek? Aradığınız her şey bundan böyle KAF:F’da!

Eğlence ve kalitenin adresi Akaretler’de, işletmesini Mehmet Davran’ın yaptığı KAF:F, sizlerin yaşamlarına bambaşka bir renk katıyor. Etnik Türk ve Osmanlı dokunuşları olan mekânda günlük rutinden bir parça olsun sıyrılmak, rahatlamak, dinlenmek, eğlenmek, iş bağlantıları kurmak, dans etmek isterseniz aradığınız adres Akaretler’de açıldı!

Saat 17.00’den 02.00’ye kadar hizmet veren KAF:F, bir şeyler içmek ve atıştırmak için uğrayabileceğiniz veya dostlarınızla iş çıkışlarında günün yorgunluğunu atabileceğiniz renkli bir mekan olarak karşımıza çıkıyor. Bar şefi İsa Gündüz ve ekibinin hazırladığı fresh kokteyllerle başlayan keyif ritüeliniz, şef Uğur Erbaş’ın sihirli dokunuşlarıyla hazırlanan Dünya ve Türk mutfağının harmanından oluşan menüden seçeceğiniz lezzetlerle doruk noktasına ulaşıyor.

Müzik kalitesiyle de adından söz ettiren KAF:F , 90’ların Türkçe parçalarından güncel yabancı müziklere kadar geniş müzik yelpazesiyle saat 22.30’dan itibaren yerinizde duramayacağınız, sürprizlerle dolu bir ortam sunuyor. Müdavimi haline geleceğiniz mekânda kişiye özel partiler ve kına geceleri de düzenlenebiliyor.

Enerjinize enerji katan mekân, daha sakin zaman geçirmek isteyenlere de aynı lezzetleri Akaretler’in muhteşem dokusuyla sizlere ön bahçesinde sunuyor. KAF:F ’ın küçük, sevimli, samimi ama büyük etki bırakan gizli bahçesinde unutulmayacak zamanlar için şimdiden rezervasyonunuzu yaptırın!

Adres: Sıra Evler no .34, Akaretler İstanbul
Telefon: 0212 227 97 01

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT