Al Bushra, Boğaz Manzarası ile Kışlık Mekanında

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Al Bushra, Boğaz Manzarası ile Kışlık Mekanında

Al Bushra nefes kesen boğaz manzarası ile Hilton İstanbul’un 9. katındaki kışlık mekanında Lübnanlı şeflerinin hazırladığı lezzetleri ile yine vazgeçilmez adresiniz olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 7, 2011

07.12.2011

Al Bushra nefes kesen boğaz manzarası ile Hilton İstanbul’un 9. katındaki kışlık mekanında Lübnanlı şeflerinin hazırladığı lezzetleri ile yine vazgeçilmez adresiniz olacak.

İstanbul’un en iddialı Lübnan yemeklerini sunan Al Bushra, seçkin şarapları ve nefes kesen boğaz manzarası ile misafirlerini kışlık mekanında Hilton İstanbul’un 9. katında ağırlamaya hazır. Deneyimli Lübnanlı şefinin sunumuyla en özel lezzetlerin tadına varmak için Pazar günleri dışında öğle ve akşam yemekleri ile hizmet veren Al Bushra’da yerinizi ayırtmayı unutmayın. Lübnan usulü yaprak dolması “Warakenab”, bulgurlu çiğ et “Kebbeh Nahey”, Lübnan mutfağının vazgeçilmezi “Falafel”, kıymalı fıstıklı börek “Samboussik” gibi mezelerinin yanı sıra kömürde pişirilen “Castaleta”, “Jawaneh Dajaj” gibi tavuk ve et çeşitleri Al Bushra’nın iddialı lezzetleri arasında yer alıyor.

Masaların üzerindeki bakır sinilerde servis edilen yemekler Lübnan usulü ortaya konan yeşilliklerle başlıyor ve mezeler, enfes ara sıcaklar ve ana yemekle devam ediyor Tatlı menüsü de oldukça çekici olan Al Bushra’da kabak ve ceviz tatlıları benzersiz deneyimler sunarken, restoranın enfes kuru baklavası ise Gaziantep'ten özel olarak getirilip konuklara sunuluyor.

Akşam yemeklerinin vazgeçilmez adresi olan Al Bushra, öğle yemekleriniz için de ideal.

Nefes kesen boğaz manzarası eşliğinde, Pazar günleri hariç her gün saat 12.00-14.00 arasında çok cazip öğle menüleri ile de hizmet veriyor.

Adres: Hilton İstanbul 9. Kat Harbiye İstanbul
Telefon: 0212 343 80 81

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT