Anadolu’nun Sır Lezzetleri Kiva

Anadolu’nun Sır Lezzetleri Kiva

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Anadolu’nun Sır Lezzetleri Kiva

Anadolu’nun dört bir tarafında yetiştirilen, üretilen ve toplanılan yöresel ürünler KİVA mutfağında kalabalık bir ekip tarafından işleniyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 13, 2014

Anadolu mutfağının binlerce yıllık birikiminden süzülen “sır lezzetlerini” modern bir sunumla sofranıza taşıyan KİVA, Galata ve Ankara Next Level’dan sonra 3. şubesini Kanyon’da açıyor.

İlk restoranı 2008 yılında Galata Meydanı’nda açılan ve eşsiz lezzetleriyle yerli ve yabancı misafirlerini Türkiye’nin her köşesine yolculuğa çıkaran KİVA, Ankara Next Level AVM’den sonra İstanbul’daki 2. şubesini Kanyon’da açıyor. KİVA’nın mutfağında pişen her biri Anadolu’nun bereketine ve zenginliğine övgü olan bu yemekler, Anadolu insanının geniş hayal gücü ve maharetli ellerinin ürünü.

Anadolu’nun dört bir tarafında yetiştirilen, üretilen ve toplanılan yöresel ürünler KİVA mutfağında kalabalık bir ekip tarafından işleniyor. Her mevsimin lezzetini, şifasını ve zenginliğini menüsüne yansıtan KİVA, lezzetlerini özüne sadık kalarak ve yöresel farklılıkları gözeterek hazırlıyor. Birbirinden ilginç çorbaları, etli yemekleri, sebze sevenler için mükemmel seçenekler sunan salata büfesi ve etsiz yemekleri, geçmişten bugüne ulaşan şerbetleri ve eşine başka yerlerde rastlanmayan tatlıları ile KİVA, sadece yöresinde ya da evlerde pişen lezzetleri beğeninize sunuyor.

Kanyon’un farklı tatları bir araya getiren konsepti içinde yerini alan KİVA, özgün mekan tasarımı, geleneği de içine alan modern sunumuyla unutulmaya yüz tutan değerlerimize de katkı sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT