Angry Birds Çılgınlığı Mcdonald’s’ta Başlıyor

Angry Birds Çılgınlığı Mcdonald’s’ta Başlıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Angry Birds Çılgınlığı Mcdonald’s’ta Başlıyor

McDonald’s, sanal dünyanın çılgın kuşları olarak tanınan Angry Birds’ün sinema filminin gösterime girmeden önce özel bir ön gösterim düzenledi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 18, 2016

McDonald’s, 13 Mayıs’ta vizyona giren ‘Angry Birds Film’ için özel bir gala düzenledi. Kızgın kuşların galasına, birçok ünlü isim de katıldı. Çocuklar, gala öncesi düzenlenen eğlenceli etkinliklerle tam bir Angry Birds çılgınlığı yaşadı.

McDonald’s, sanal dünyanın çılgın kuşları olarak tanınan Angry Birds’ün sinema filminin gösterime girmeden önce özel bir ön gösterim düzenledi. Galaya sanat ve cemiyet hayatından da birçok tanınmış isim çocukları ile birlikte katıldı. Gala öncesinde düzenlenen etkinliklerle çocuklar, Angry Birds çılgınlığı doyasıya yaşadı. Yüz boyama, greenboxta Angry Birds ile fotoğraf çektirme ve mobil oyunlar gibi etkinliklerin yanı sıra çocuklar, boyama köşesinde hayal dünyalarını özgürce resimlere dönüştürdü.

Çılgın Kuşlar Happy Meal menülerinde

Yönetmenliğini Clay Kaytis ve Fergak Reilly’nin yaptığı ‘Angry Birds Film’, 13 Mayıs’ta vizyona girdi. Filmdeki 8 karakterin oyuncakları da McDonald’s’ın Happy Meal menüleri ile birlikte çocuklara hediye edilecek. Yüce Kartal, Red, Ter, Chuck, Bomba, Yargıç, Stela ve Tilda’nın fırlatma oyuncakları ile çocuklar bu sefer sanal olmayan bir ortamda Angry Birds oynama şansına sahip olacak.

McDonald’s, bir ay boyunca Happy Meal’in yanı sıra birçok renkli etkinlik ile de çocuklara tam bir Angry Birds şenliği yaşatacak. Dijital platformlarda uygulanacak çift ekran uygulaması ile çocuklar, ellerindeki telefon ile mcdonalds.com.tr sitesinde beliren Angry Birds karakteriyle duvarları kıracak. Oyuna, QR kod okutarak ulaşan çocuklar, eğlenceli ve yenilikçi bir dijital deneyim yaşayacak.

Angry Birds çılgınlığına McDonald’s çalışanları da katılacak. Seçili restoranlarda Angry Birds şapkası ve tişörtü giymiş ekip üyeleri misafirleri karşılayacak. McDonald’s Türkiye’nin facebook hesabı üzerinden düzenlenen yarışmayla 10 kişi galaya katılma şansı yakaladı. Aynı platformda gerçekleştirilecek yeni yarışmayla da kazananlara Angry Birds oyuncakları hediye edilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT