Anılar Aile Büyüklerinden, Tatlılar Özsüt’ten

Anılar Aile Büyüklerinden, Tatlılar Özsüt’ten

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Anılar Aile Büyüklerinden, Tatlılar Özsüt’ten

Kurban Bayramı’nda kurulan ve tüm aileyi bir araya getiren sofralar, bu yıl Özsüt’ün şerbetli tatlılarıyla daha keyifli bir hale gelecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 7, 2016

Gelenekselliğin güzelliğini bayram sofralarına taşıyan Özsüt, şerbetli tatlılarıyla damakları şenlendirecek. Ekmek kadayıfı, peynir tatlısı ve fıstıklı kaymaklı yaz gülü ile ziyafete dönen sofraların ardından içilen Türk kahvelerine ise, Özsüt’ün birbirinden leziz çikolataları eşlik edecek.

Kurban Bayramı’nda kurulan ve tüm aileyi bir araya getiren sofralar, bu yıl Özsüt’ün şerbetli tatlılarıyla daha keyifli bir hale gelecek. En kaliteli malzemelerle yapılan Ekmek Kadayıfı, günlük çiftlik sütünden özel olarak üretilen Özsüt kaymağı ile sofraların baş tacı olacak. Lezzetini özel peynirinden alan ve geleneksel yöntemlerle hazırlanan Peynir Tatlısı’ndan bir tabak daha istenecek. Ödüllü Şef Yunus Emre Akkor imzalı, baklava yufkası, fıstık, kaymak, irmik ve şerbet ile hazırlanan Fıstıklı & Kaymaklı Yaz Gülü ise bayram sofralarına çok özel bir tat katacak.

Bayramın keyfi aile büyüklerinin anılarını dinlemekle çıkar. Bu bayram, anıların en güzel eşlikçisi bol köpüklü Türk kahvesi ve Özsüt çikolataları olacak. Şık sunumları, enfes kokuları ve gerçek çikolata tadıyla Özsüt’te herkese göre bir çeşit var. Klasikten vazgeçmeyenler için Bitter Madlen ve Sütlü Madlen; farklı lezzetleri bir arada sevenlere Sütlü Yuvarlak Kahveli, Sütlü Kaplamalı İkiz Fındık, Bitter Şokola Lokum, Sütlü Sandık ve Sütlü Yuvarlak Nuga Ceviz; her ısırışta farklı bir sürpriz yaşamak isteyenlere Beyaz Truff, Sütlü Truff ve Sütlü Tarçınlı Truff. Özsüt misafirleri, çikolata tadında unutulmaz bir bayram yaşayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT