Anjelique’ten Yeni Yaz Menüsü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Anjelique’ten Yeni Yaz Menüsü

18 çeşit soğuk yemek, 18 çeşit sıcak yemek, Türk peynir tabağı ve 11 çeşit tatlı alternatifli paylaşımlı menüde, kişi başına 3 yemek seçilmesi öneriliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 7, 2012

07.06.2012

İstanbul gece hayatının değişmez adresi Anjelique, üst katında Akdeniz mutfağı konseptiyle hizmet verdiği restaurant’ının menüsünü yeniledi. İstanbul Doors Group Ar-Ge Direktörü ünlü İngiliz şef Julienne Maisonneuve’un danışmanlığında yenilenen menüdeki tüm yemekler, paylaşımlı menü konsepti ile hazırlandı.

Açıldığı günden bu yana değişmeyen çizgisi ve kalitesiyle İstanbul’un değişmeyen müzik ve eğlence adresi olmaya devam eden Anjelique, üst katında hizmet veren restaurant’ında konuklarına eğlence öncesi Akdeniz mutfağının en seçkin örneklerini sunmaya devam ediyor. Anjelique’in eşsiz manzarası ve ambiansına eşlik eden muhteşem lezzetlerle sadece kulağa ve göze değil, damağa da hitap eden Anjelique’in yenilenen yaz menüsü, ‘paylaşımlı menü’ konseptinde hazırlandı. İstanbul Doors Group Ar-Ge Direktörü ünlü İngiliz şef Julienne Maisonneuve’un danışmanlığında yenilenen menüde, Akdeniz mutfağının ruhuna uygun paylaşımlı yemek seçenekleri yer alıyor.

18 çeşit soğuk yemek, 18 çeşit sıcak yemek, Türk peynir tabağı ve 11 çeşit tatlı alternatifli paylaşımlı menüde, kişi başına 3 yemek seçilmesi öneriliyor. Böylece Anjelique’in konukları, menüde yer alan pek çok lezzetin tadına bakma şansını yakalıyor. 2012 yaz sezonuna özel hazırlanan menünün öne çıkan lezzetleri arasında, Izgara Şeftali ve Bresaola Salatası, Fois Gras ve Kızarmış Brioche, Nar ve Kişnişli Kuzu Kebap, Kabuklu Deniz Tarağı yer alıyor. Anjelique, haftanın her günü hizmet veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT