Anneler Günü’nde, Anneler İçin Brunch ve Kahvaltıyı Çocuklar Hazırlıyor

Anneler Günü’nde, Anneler İçin Brunch ve Kahvaltıyı Çocuklar Hazırlıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Anneler Günü’nde, Anneler İçin Brunch ve Kahvaltıyı Çocuklar Hazırlıyor

Hyatt Regency İstanbul Ataköy, Anneler Günü’nde, biricik annelerine sürpriz yapmak isteyen herkese muhteşem bir seçenek sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 3, 2017

Hyatt Regency İstanbul Ataköy’den bir ilk daha! Anneler Günü’nde çocukların Brizo Restaurant’ın aşçılarıyla birlikte hazırlayacağı sevgi dolu kahvaltı ve brunch, anneler için en güzel sürprizlerden biri olacak. Kahvaltıyla başlayacak ve brunch’la devam edecek özel Anneler Günü menüsü, annelerini tatlı bir sürprizle şaşırtmak isteyen herkesi Hyatt Regency İstanbul Ataköy’e bekliyor.

Yıllardır üşenmeden, hiçbir karşılık beklemeden kahvaltı hazırlayan anneleri sevgi dolu bir kahvaltıyla şaşırtmak ve annelerine hayatı boyunca unutmayacakları muhteşem bir anı yaşatmak isteyenler, aradığı sürpriz hediyeyi Hyatt Regency İstanbul Ataköy’ün özel kahvaltı ve brunch menüsünde bulacak. Bu Anneler Günü’nde çocuklar Brizo Restaurant’ın aşçılarıyla birlikte annelerine sevgi dolu bir kahvaltı hazırlarken, anneler açık büfe geç kahvaltının enfes lezzetlerini tadını sevdikleriyle birlikte çıkaracak.

Hyatt Regency İstanbul Ataköy’ün 80 çeşit kahvaltılık, sınırsız çay, kahve ve meyve sularından oluşan Anneler Günü kahvaltısı sadece 85 TL. Rezervasyon için: 0212 463 13 30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT