Anneler Günü’nü Lacivert ile Unutulmaz Kılın

Anneler Günü’nü Lacivert ile Unutulmaz Kılın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Anneler Günü’nü Lacivert ile Unutulmaz Kılın

Eşsiz konumu ve lezzetleriyle misafirlerine her zaman “en iyiyi” sunan Lacivert’te brunch ve barbekü keyfi Anneler Günü’nde sizleri bekliyor…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 2, 2017

Muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde Pazar günleri keyifli brunc’lara ev sahipliği yapan Lacivert, Anneler Günü’nde de zengin menüsü ile bu özel güne lezzet katacak.

Lacivert’in Executive Şef’i Hüseyin Ceylan ve ekibinin hazırladığı brunch, saat 10.00’dan 14.00’e kadar devam ederken zengin lezzet seçeneğiyle hem göze hem damağa hitap ediyor. Türkiye'nin dört bir yanından deneyebileceğiniz ballar, birbirinden farklı reçeller, Konya'dan, Mengen'den, Van'dan, Erzurum'dan ve daha birçok yöreden gelen peynirler ve birbirinden lezzetli diğer kahvaltılık ürünler masanızı süslerken, Anadolu mutfağının özgün tatları ve yöresel lezzetlere kadar pek çok farklı alternatif bir arada sunuluyor. Anne eli değmişçesine lezzetli tatlar sunan Lacivert, keyifli bir Pazar geçirmenizi sağlıyor.

Anneler Günü’ne keyifli bir başlangıç yapmak isteyenleri enfes bir brunch menüsüyle karşılayan Lacivert’te yer alacak caz triosu da kahvaltıya renk katacak. Saat 12.00’de başlayacak olan barbekü lezzetleri ise brunch keyfini uzatacak.

Misafirler mekâna Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in teknesi ile ücretsiz olarak İstanbul trafiğine takılmadan 4 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabilirler.

AnnelerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT