Annelere En Tatlı Sürpriz Big Chefs’ten

Annelere En Tatlı Sürpriz Big Chefs’ten

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Annelere En Tatlı Sürpriz Big Chefs’ten

Annesine, unutulmaz, kahkahalarla dolu, mutlu ve benzersiz bir gün yaşatmak isteyenler “Anneler Günü”nde Big Chefs’te buluşuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 6, 2015

Samimi atmosferi, güler yüzlü ekibi ve ayrıcalıklı sunumları ile geçirdiğiniz her anı renklendiren Big Chefs tüm annelerin “Anneler Günü”nü keyif katan sürprizlerle kutluyor!

Big Chefs “Anneler Günü” için hazırladığı özel reçelleri ve birbirinden ilgi çekici sürprizleri ile unutulmaz bir gün, benzersiz anlar yaşatmak için sizi bekliyor!

Anneler Günü için annesiyle gelen herkese Adana’nın eşsiz portakal çiçekleri ve nesilden nesle aktarılan yörenin çok özel bir tarifiyle hazırlanan reçelleri hediye edecek olan Big Chefs, damaklarda unutulmaz izler bırakırken sürprizleriyle de keyiflendiriyor.

Sosyal medya annelerini de unutmayan Big Chefs, “o tabak bitti anneciğim”, “karşılıksız sevgimin tarifisin anne” gibi esprili mesajlarla hazırladığı posterleri , #bigmoms hashtagiyle annesine sevgisini tüm dünyaya ilan etmek isteyenleri bekliyor.

Annesine, unutulmaz, kahkahalarla dolu, mutlu ve benzersiz bir gün yaşatmak isteyenler “Anneler Günü”nde Big Chefs’te buluşuyor.

www.bigchefs.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT