Annelere Kalpten Sürpriz Domino’s Pizza’dan

Annelere Kalpten Sürpriz Domino’s Pizza’dan

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Annelere Kalpten Sürpriz Domino’s Pizza’dan

Domino’s Pizza’nın klasikleşmiş Kalp Pizzası, bu yıl da Anneler Gününde hem tadı hem görüntüsüyle annelerin gönlünü çalacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 10, 2017

Domino’s Pizza’nın klasikleşmiş Kalp Pizzası, bu yıl da Anneler Gününde hem tadı hem görüntüsüyle annelerin gönlünü çalacak. Nefis Domino’s lezzetleri ile annelerini mutlu etmek isteyenler, iki Kalp Pizza sipariş ettiklerinde tanesine yalnızca 14 TL ödüyor.

Anneler Gününde kalpten bir sürpriz yapmak isteyenlerin en leziz tercihi Domino’s Pizza klasiği Kalp Pizzalar oluyor. Üstelik hem görüntüsüyle hem tadıyla annelerin gönlünü çalacak bu lezzeti tercih etmek için şimdi bir neden daha var.

Aynı anda iki Kalp Pizza sipariş edenler, Domino’s’un Sosyal, Vegi, Fit&Fresh, Favori Üçlü, Sucuksever ve Bol 5’li Pizza gibi Cazip pizza çeşitlerinin tanesine yalnızca 14 TL ödüyor. Bu fiyatın üstüne 2 TL daha koyarak Doyuyos, Bol Malzemos, Extravaganzza gibi Efsane Lezzetlerden söylemek de mümkün oluyor. Üstelik pizzaların yanına nefis tavuk topları, patates, sufle veya mozaik pasta isterseniz, yan ürünlerde de fiyatlar 2,90 TL’den başlıyor.

Anneler Gününde Kalp Pizzalara kavuşmak için dominos.com.tr’den veya mobil uygulamadan tek tıkla sipariş verebilirsiniz. Dilerseniz pizzanızı istediğiniz bir Domino’s Pizza restoranına giderek de en uygun fiyata yiyebilir ya da pizzanızı alıp annenizin dilediği yerde onunla keyifli anlar paylaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT