Anneme Çek Bi Bibuçuk...

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Anneme Çek Bi Bibuçuk...

Annenizi, birbirinden lezzetli wrap, kanat, hamburger, salata ve etleri tattırmak için İstanbul’un keyifli mekanı bibuçuk’a götürün veya bir telefonla bibuçuk’u annenize getirin...

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 3, 2011

03.05.2011

Annenizi, birbirinden lezzetli wrap, kanat, hamburger, salata ve etleri tattırmak için İstanbul’un keyifli mekanı bibuçuk’a götürün veya bir telefonla bibuçuk’u annenize getirin...

bibuçuk Çatalçeşme’de de paket servis hizmeti başladı. Kızıltoprak`tan Küçükyalı’ya kadar tüm sahil yolu ve Kozyatağı’na servis veren Çatalçeşme ile bibuçuk lezzetleri saat 22.00’ye kadar bir telefonda kapınıza gelsin. Özellikle maç zamanı, dev kovalarda evde kanat keyfi için bibuçuk Çatalçeşme aranacak ilk adres! bibuçuk hız kesmiyor!

Batı Ataşehir Ekspres

Taksim ve Suadiye şubelerine yenisini ekleyerek yoluna hızla devam eden bibuçuk, Batı Ataşehir’de açtığı yeni Ekspres şubesiyle hem oturmalı hem de sipariş verilebilme özelliği ile Ataşehir’in yeni lezzet üssü olmaya aday... Çatalçeşme şubesi ise Kızıltoprak’tan Küçükyalı’ya kadar tüm sahil yoluna paket servisi ile ayağınıza geliyor.

80 kişilik oturma kapasitesi ile ağırlıklı olarak İstanbul’un yükselen merkezi Ataşehir’de paket servis olarak hizmet veren bibuçuk Batı Ataşehir Ekspres oturup yemek yenebilecek bir mekan olarak de hizmet veriyor. Menüsü yine klasik bibuçuk lezzetleriyle dolu… Kanat, hamburger, wrap, salatanın yanı sıra köfte, tavuk şiş , tavuk pirzola sizi bekliyor.

Bir telefonla kapınızda!
Bibuçuk Batı Ataşehir 0216 688 83 88
< Bibuçuk Çatalçeşme 0216 380 40 20
www.bibucuk.com


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT