Annenizi, Meksika’nın Gerçek Lezzetleriyle Şımartın!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Annenizi, Meksika’nın Gerçek Lezzetleriyle Şımartın!

Eğer bu Anneler Günü’nde, annenizi binlerce yıllık Meksika mutfağının en özel lezzetleriyle şımartmak istiyorsanız, Ranchero Restaurant tam size göre.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 28, 2011

28.04.2011

Eğer bu Anneler Günü’nde, annenizi binlerce yıllık Meksika mutfağının en özel lezzetleriyle şımartmak istiyorsanız, Ranchero Restaurant tam size göre. Meksika esintilerini İstanbul’a taşıyan Ranchero’nun, volkanik taşta servis edilen Molcajete’si, boğa figürlü tabakta sunulan Tampiquena’sı ve egzotik kokteylleri eşliğinde annenizle birlikte unutulmaz bir Anneler Günü geçirebilirsiniz.

Ranchero’nun bu özel günde anneler için bir de sürprizi olacak. Mekanı işleten Tanyeri&Gonzalez ailesinin Meksika’da yaşayan müzisyen büyük anneleri Pilar Gonzalez Arrieta’nın, Türkiye’deki kızına duyduğu sevgi ve özlemi anlatan şarkılardan oluşan albümü, bu özel günün anısı olarak tüm annelere hediye edilecek.

Anneler Günü yaklaşırken, ailenin diğer fertleri tarafından bu özel günü onun için daha da özel kılmanın planları yapılıyor. Yaklaşık on bin yıllık geçmişe sahip Meksika mutfağından “egzotik, baharatlı ve renkli” mönüler sunan Ranchero da Anneler Günü’nde, annesini gerçek Meksika lezzetleriyle şımartmak isteyen misafirlerini bekliyor.

Ranchero Spesiyalleri ile, Annenize Unutulmaz Bir Gün Yaşatın

Annenizle birlikte Ranchero’da geçireceğiniz çok özel anları, Meksika spesiyalleri ile taçlandırabilirsiniz. Annemle yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez diyorsanız, Meksika’dan getirilen özel volkanik taş üzerinde pişirilip servis edilen iki kişilik spesiyal lezzet olan Molcajete tam size göre.

Eğer vejeteryan bir anneniz varsa, Ranchero’ya özel soslar ve Meksika biberleri eşliğinde, mısır veya buğday tortillalarına sarılarak servis edilen “vejerteryan” mönülerden Tacos Mexicanos, Enchiladas Chilangas veya Burrito Vegetariano’yu önerebilirsiniz. Dilerseniz, yemeğin yanında içecek olarak, mevsim meyveleriyle hazırlanan ve Meksika’dan getirtilen özel bardaklarda sunulan Margaritalar’dan veya egzotik kokteyllerden alabilirsiniz.

Ranchero’nun bu özel günde annelere hediyeleri de olacak. İlk olarak, Anneler Günü’nü Ranchero’da geçiren tüm annelere, Meksika’nın en özel lezzetlerinden birisi olan Vulcano tatlısı ikram ediliyor. Ranchero’nun annelere ikinci hediyesi ise Mekanı işleten Tanyeri&Gonzalez ailesinin Meksika’da yaşayan müzisyen büyük anneleri Pilar Gonzalez Arrieta’nın, Türkiye’deki kızına duyduğu sevgi ve özlemi anlatan şarkılardan oluşan albümü olacak. Bu çok özel albüm, günün anısı olarak Ranchero’ya gelen tüm annelere hediye edilecek.

Ranchero Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT