Annenizin En Tatlı Hediyesi Güllüoğlu'nda

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Annenizin En Tatlı Hediyesi Güllüoğlu'nda

Dünyaya baklava yediren Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, bu anneler gününde en tatlı lezzetlerini online ortam üzerinden Türkiye’nin neresinde olursanız olun kapınıza kadar getiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 7, 2013

Dünyaya baklava yediren Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, bu anneler gününde en tatlı lezzetlerini online ortam üzerinden Türkiye’nin neresinde olursanız olun kapınıza kadar getiriyor.

Özel dekorlu pastaları, birbirinden lezzetli çikolata ve tatlı seçenekleriyle günde ortalama 5 bin kişinin ziyaret ettiği ve içeriği yenilenen, www.gulluoglusiparis.com internet sipariş sitesi üzerinden anneniz için en tatlı hediyeleri kolaylıkla seçebilirsiniz…

Dünyaya baklava yediren Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, bu anneler gününde birbirinden özel lezzetlerini tek tık ile evinize kadar getiriyor. Baklavacı Güllüoğlu, yenilenen www.gulluoglusiparis.com internet sipariş sitesi ile anneler gününde sevdiklerine tatlı bir hediye vermek isteyenleri aynı platformda buluşturuyor.

Anneler gününe özel mesajlar içeren dekorlu pastaları, çikolataları ve başta baklava olmak üzere hepsi el emeği ve maharet isteyen tatlı çeşitleriyle bu özel günü daha da anlamlı kılacak www.gulluoglusiparis.com, tatlı sürprizlere ulaşmanın en kolay yolu olacak. Güllüoğlu tarafından daha da geliştirilen içeriğiyle annenizin sevdiği ürünlere artık daha rahat erişebileceğiniz site, sevginizi anlatacak tatlıları iştah açıcı görselleri ile önünüze serecek.

Aylık ortalama 115 bin sayfa gösterimi bulunan ve yeni sistemi ile aylık ortalama yüzde 10 ziyaretçi artışı bekleyen site, bu anneler gününde başta İstanbul, İzmir ve Ankara olmak üzere tüm yurda Güllüoğlu lezzetlerini ulaştıracak. Şuan yurt dışı siparişlerini kapalı olan www.gulluoglusiparis.com, çok yakında Avrupa, Amerika ve Asya kıtası için global hizmete açılacak.

100 TL üzerine kargo ücreti yok…
Siparişler, Kâğıthane’deki genel merkezde bulunan, üretim ve sevkiyat departmanı ile senkronize olarak çalışan departman tarafından takip edilen www.gulluoglusiparis.com, günde ortalama 5 bin kişi tarafından ziyaret ediliyor. Site ziyaretçilerine, ister kredi kartı , Multinet, Sodexho , Ticket ve Kredi kartı ile kapıda ödeme ( İstanbul , Ankara , Bursa , İzmit ) ister havale yöntemi ile ödeme kolaylığı da sunuyor. Kullanıcılar sipariş verdikleri andan itibaren ürünlerinin tüm ulaşım sürecini web üzerinden takip edebiliyor. 100 TL ve üzeri ürünlerde ise mesafe ne olursa olsun kargo ücreti alınmıyor. 150 TL ve üzeri siparişlerde ise süprizler ziyaretçileri bekliyor.

Baklavacı Nejat Güllü’nün Güllüoğlu markasının sipariş sitesinden tatlı severler, üç dakika içinde ürün talebinde bulunabiliyor. Siparişlerin, mesai saatleri içerisinde İstanbul’da ortalama üç saat, Türkiye’nin her noktasına ise ortalama 48 saat içerisinde ulaştırıldığı sitede, birbirinden lezzetli ve farklı toplam 238 tat yer alıyor.

Dünyanın farklı kültürlerini geleneksel Türk tatlıları ve lezzetleri ile buluşturan Nejat Güllü’nün Güllüoğlu hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.gulluoglu.com adresini ziyaret edebilir, www.gulluoglusiparis.com internet adresinden ya da 0 (212) 321 34 44 numaralı hattan da sipariş verilebilirsiniz.

Anneler Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT