Anonim Türk Bistro ve Tatlı’dan Özel Öğle Menüsü

Anonim Türk Bistro ve Tatlı’dan Özel Öğle Menüsü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Anonim Türk Bistro ve Tatlı’dan Özel Öğle Menüsü

Türk mutfağına özgü lezzet alternatifleri sunan Anonim Türk Bistro ve Tatlı, özel öğlen menüsüyle müdavimlerini arttırıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 15, 2014

Anonim Türk Bistro ve Tatlı muhteşem bir manzara eşliğinde ve yemyeşil ağaçlar arasında doyurucu lezzetler tatmak isteyenler için çok özel bir öğle yemeği menüsü hazırladı. Öğle menüsünün fiyatları ise oldukça uygun.

Türk mutfağına özgü lezzet alternatifleri sunan Anonim Türk Bistro ve Tatlı, özel öğlen menüsüyle müdavimlerini arttırıyor. Birbirinden lezzetli yemek alternatifleri ve doğayla bütünleşen atmosferini, boğazın muhteşem manzarası eşliğinde sunan mekan, çalışanlara özel hazırladığı çorbadan tatlıya birçok seçeneğin yer aldığı dört özel menüsü ile dikkat çekiyor. Anonim Türk Bistro ve Tatlı, özellikle öğle aralarında Kuruçeşme’de, doğanın muhteşem güzelliği eşliğinde karnını doyurmak isteyen çalışanların 12.00-15.00 saatleri arasında kaçış noktası oluyor.

Anonim Türk Bistro ve Tatlı, başlangıç için iki çorba seçeneği sunarken ana yemekte ise misafirler ‘Ev Yapımı Mantı’, ‘Terbiyeli Tavuk Şiş ve Domatesli Pilav’, ‘Trabzon Peynirli Pide’ veya ‘Koru Köfte’ seçebiliyor. Menüsünde salataya da yer veren mekanın tatlıları; ‘Keşkül, Kazandibi ve Fırın Sütlaç’ ile de son dokunuşu yapıyor. Mekan, tüm misafirlerine özel yapım ‘Anonim Gazozu’nu da ikram etmeyi unutmuyor. Anonim Türk Bistro ve Tatlı’nın hazırlamış olduğu öğle menülerinin fiyatları da dikkat çekiyor. Çorba, salata, ana yemek ve tatlının dahil olduğu menü fiyatları 19.90- 22.90 arasında değişiklik gösteriyor.

Adres: Muallim Naci Cad. No: 93/1 Kuruçeşme
Telefon: +90 212 257 50 80- 0 212 358 10 30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT