Any İstanbul’da Sımsıcak Bir Sevgililer Günü!

Any İstanbul’da Sımsıcak Bir Sevgililer Günü!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Any İstanbul’da Sımsıcak Bir Sevgililer Günü!

Sevgililer Günü için özel olarak hazırlanan nefis kokteyl aşkınıza eşlik ederken, Any İstanbul’ da Sevgililer Günü, kendiniz ve sevdiğiniz için unutulmaz olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 11, 2015

Arnavutköy’e “Corner Pub” anlayışıyla yepyeni bir soluk getiren Any İstanbul, sıcacık atmosferi ve leziz tatları ile Sevgililer Günü’nü sizin için daha özel bir hale getiriyor!

Keyifli atmosferi, güler yüzlü ekibi ve lezzetli yemek seçenekleriyle Arnavutköy’e bambaşka bir hava katan Any İstanbul, Sevgililer Günü ruhunu en samimi haliyle sizlere yaşatıyor.

Any İstanbul, sevgi dolu atmosferinde şefin sihirli dokunuşlarıyla hazırlayacağı lezzetler ile damaklarınızda eşsiz bir tat bırakacak! Kum midyeli ve jumbo karidesli linguini yanında Sevgililer Günü için özel olarak hazırlanan nefis kokteyl aşkınıza eşlik ederken, Any İstanbul’ da Sevgililer Günü, kendiniz ve sevdiğiniz için unutulmaz olacak…

www.anyistanbul.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT