Aradığınız Aşkı, Hilton İstanbul Bomonti’de Bulacaksınız.

Aradığınız Aşkı, Hilton İstanbul Bomonti’de Bulacaksınız.

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Aradığınız Aşkı, Hilton İstanbul Bomonti’de Bulacaksınız.

14 Şubat günü Hilton İstanbul Bomonti’nin seçkin mekanı Cloud 34 ‘Sushi Lounge’ta aşkınıza, eşsiz İstanbul manzarası, romantik müzikler ve Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan kalp şeklindeki suşiler eşlik edecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 15, 2016

14 Şubat günü Hilton İstanbul Bomonti’nin seçkin mekanı Cloud 34 ‘Sushi Lounge’ta aşkınıza, eşsiz İstanbul manzarası, romantik müzikler ve Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan kalp şeklindeki suşiler eşlik edecek.

Hilton İstanbul Bomonti’nin olağanüstü panoramik İstanbul manzarasıyla romantizmi doyasıya yaşayabileceğiniz mekanı Cloud 34, Sevgiler Günü için hazırlanan çok özel menüleriyle sizleri bekliyor. Cloud 34 ‘Sushi Lounge’ta ödüllü şef Yannis Manikis’in imzasını taşıyan enfes tatlarla sevgilinizi şımartma şansı bulacaksınız. Aralarında kalp şeklinde hazırlanan suşilerin de yer aldığı suşi menüleri özel şaraplarla eşleştirilip sunuluyor.

Romantik müzikler eşliğinde Sashimi ile Ahududu Sake kombinasyonu; Somon; Avokado, Kırmızı Tobiko, Salatalık ile Trapiche, Astica, Sauvignon Blanc&Semillion sizi harika bir lezzet yolculuğuna çıkaracak. Buzda Ton Balığı, Yosun Külahında Karides Tempura, Kırmızı Tobiko, Avakado, Acılı Aioli Sosu ile Kavaklıdere ve Egeo, Sauvignon Blanc yine bir başka lezzet kombinasyonu olarak sunulacak. Nigiri tadımı, Teriyaki Soslu Yılan Balığı, Mersin Balığı Havyarlı Levrek, Sevgililer Günü Spesiyal Roll, Kızartılmış Muz ve Yeşil Çaylı Dondurma sizi bekleyen diğer benzersiz tatlar. Cloud 34’ün özel sushi menüsü, şarap eşleştirmeleri ile birlikte kişi başı 240 TL.

Hilton İstanbul Bomonti’nin benzersiz deneyim yaşayacağınız spa’sı ‘eforea;spa at Hilton’ ise size Sevgililer Günü’nde özel bir bakım paketi sunuyor. 90 dakikalık paket Sauna ve Buhar Banyosu, Aromaterapi Masajı, Tazeleyici Mini Cilt Bakımı, meyve servisi dahil iki kişi için 480 TL. Ayrıca paket çiftlere özel VIP odasında uygulanıyor.

Sevgililergünü2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT