Arby’s’e Gel, İkinci Menüyü %50 İndirimle Al!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Arby’s’e Gel, İkinci Menüyü %50 İndirimle Al!

TAB Gıda bünyesindeki Arby’s, tutkunlarına yenilikçi menüler sunmaya devam ediyor. ‘İkinci Menü %50 İndirimli’ kampanyası ile Arby’s severler ikinci menüye yüzde 50 indirimle sahip olabiliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 6, 2011

06.10.2011

TAB Gıda bünyesindeki Arby’s, tutkunlarına yenilikçi menüler sunmaya devam ediyor. ‘İkinci Menü %50 İndirimli’ kampanyası ile Arby’s severler ikinci menüye yüzde 50 indirimle sahip olabiliyor. Farkı lezzetinde gizli olan özgün menüleri ile geleneksel fast food algısını değiştiren Arby's, sevenlerine “Asla yalnız yeme” diyor.

Yenilikçi, doyurucu menüleri ile daha lezzetli ve benzersiz seçenekler arayanların tek adresi olan Arby’s, tutkunlarının en sevdiği menüler arasında yer alan Arby's Roast Chicken Menü, Chicken Breast Menü, Arby's Melt Menü, Arby's Classic Menü, Junior Deluxe menülerini ‘İkinci menüde %50 indirim’ kampanyasına dâhil etti. Yüzde 100 dana eti, tavuk ve hindi seçenekleriyle benzerlerinden hem lezzet hem de görünüş olarak farklı olan ve sandviçler, wrapler, salatalar ve leziz kıvırcık patatesten oluşan menülerin ücretleri 7,45 – 10,95 TL arasında değişiyor.

Kampanyadan faydalanmak için 31 Ekim 2011 tarihine kadar Türkiye çapındaki 27 Arby’s restoranından birine uğramak yeterli.

Arby`s Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT