Armada Teras’ta İstanbul Bahar Sofraları

Armada Teras’ta İstanbul Bahar Sofraları

Armada Otel, Mayıs ayı sonuna kadar, İstanbul mutfağının ilkbahar yemeklerini özleyen konuklarını, her çarşamba akşamı, bahar yemeklerinden seçilen bir menü ile ağırlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 29, 2016

1994’ten beri İstanbul kültürüne sahip çıkıp, onu koruma ve yaşatmaya çalışan Armada Otel’in Teras’ında, bu ilkbahar boyunca, her çarşamba akşamı “İstanbul Bahar Sofra”ları kurulacak…

Armada Otel, Mayıs ayı sonuna kadar, İstanbul mutfağının ilkbahar yemeklerini özleyen konuklarını, her çarşamba akşamı, bahar yemeklerinden seçilen bir menü ile ağırlıyor. Eski İstanbullu yemek uzmanı Sema Temizkan ile işbirliği içinde ve kozmopolit İstanbul mutfağının en sevilen örneklerini de içeren “Bahar Sofrası” menüleri, ilkbaharda İstanbul’da yenilen sebze, meyva, et ve deniz ürünlerinden oluşuyor. Armada’nın geleneksel Çilingir Tepsileri ile başlayan ve eski İstanbul şarkı ve türküleri eşliğinde sunulan “İstanbul Bahar Sofrası” menülerinde, Kuzu Sarması, İç bakla, taze bezelye, patates ve havuç eşliğinde dereotlu, zeytinyağlı Enginar, Radika salatası, İstanbul Pilavı eşliğinde “Aheste Yahni” (“Stifado”) ve Zerde, en çok sevilenler arasında bulunuyor...

Fiyat: İçki hariç kişi başı 90 TL+KDV.

Armada Teras’ta İstanbul Bahar Sofraları

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT