Aromalı Çay Cuisine Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Aromalı Çay Cuisine Keyfi

Park Bosphorus Hotel içerisindeki Gümüşsuyu Restaurant, Boğaz manzarası eşliğinde değişik çayların karışımından oluşan yepyeni lezzetleriyle misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 24, 2013

Gümüşsuyu Restaurant, aromalı çay cuisine keyfiyle yeni yıla lezzet dolu başlangıç yapıyor.

Park Bosphorus İstanbul Hotel içerisinde yer alan ve adını bulunduğu semtten alan Gümüşsuyu Restaurant, yeni yılın ilk ayında keyifli menülerle misafirlerini ağırlıyor. Ünlü Executive şef Maximilian Thomae’nin “aromalı çay cusine” keyfi ile Gümüşsuyu Restaurant yeniliklerin öncüsü oluyor.

Ünlü Executive şef Maximilian Thomae, yeni yılın ilk ayı için özel olarak hazırladığı, “Aromalı Çay Cuisine” keyfi ile özenli ve yenilikçi menüleri, Gümüsuyu Restaurant’ta lezzet severler ile buluşturmaya devam ediyor.

Gümüşsuyu restaurant”ın büyüleyici atmosferinde, ünlü şef Maximilian Thomae’nin hazırlamış olduğu menüde başlangıçtan tatlıya tüm lezzetlere özel çaylar eşlik ediyor.

Menüde “Morgentau” çayı sosu ile servis edilen “Chill out in herbs” çayı ile tatlandırılmış dil balığı varyasyonu, “Rooibos” çikolata çayı ile hazırlanmış kaz ciğerli kestane çorbası, zencefilli çayda pişirilmiş karidesli ravioli, ana yemek öncesinde limon twist çayı sorbesi ile muhteşem lezzetlerin bütünleşmesi sağlanıyor. Taze nane çayı sosu ile hazırlanıp kokoreç ile doldurulmuş ve ağır ateşte pişirilmiş kuzu kol, füme çay ile tatlandırılmış firik pilavı ve fırınlanmış kekikli enginar ile servis ediliyor. Yemek sonunda, Şef Maximilian Thomae’nin, “Aroma Tea dessert Trio” sunda geleneksel ayva tatlısı yeniden yorumlanarak, farklı bir kombinasyonda sunuluyor.

Park Bosphorus Hotel içerisindeki Gümüşsuyu Restaurant, Boğaz manzarası eşliğinde değişik çayların karışımından oluşan yepyeni lezzetleriyle misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

Rezervasyon: 0212 377 88 88 / www.parkbosphorushotel.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT