Asitane'den Yılbaşı Haftası Özel Menüsü

24 – 30 Aralık günleri arasında hazırlamış olduğumuz tadım menümüz ile değerli konuklarımızın beğenisine sunuyoruz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 24, 2012

İstanbul kültür mozaiğinin vazgeçilmez birer parçasını oluşturan Türk, Levanten, Rumeli, Ermeni, Rum ve Musevi toplumlarının Noel ve yeni yıl için; inanç, gelenek ve göreneklerine göre hazırladıkları bu kutlama sofralarının özel tatlarını 24 – 30 Aralık günleri arasında hazırlamış olduğumuz tadım menümüz ile değerli konuklarımızın beğenisine sunuyoruz.

SOĞUK İŞTAH AÇICILAR
İsli Çerkez Peyniri,
Rokfor,
Kalamar Dolması,
Midyeli Lahana Sarması,
Balık Yumurtası,
Söğüş Dil,
Gerdaniyye

SICAK İŞTAH AÇICILAR
Uskumru Köftesi,
Pırasa Mücveri

SALATA
Waldorf Salatası

ANA YEMEK
Yufkada Hindi Dolması

TATLI
Çikolatalı Merenge,
Çay ve kahve

Kişi başı 115 TL

Yılbaşı 2013

Asitane'den Yılbaşı Haftası Özel Menüsü

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT