Aşk ve Lezzet Eataly’de Buluşuyor

Aşk ve Lezzet Eataly’de Buluşuyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Aşk ve Lezzet Eataly’de Buluşuyor

Eataly İstanbul, 14 Şubat’ta Alpi’nin sıcacık ambiyansında çok özel bir akşam yemeği ile birlikte bu aşk dolu günü unutulmaz kılmak isteyenler için farklı bir deneyim sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 31, 2018

İtalya’nın dört bir yanından özgün lezzetleri misafirlerine sunan, lezzet tutkunlarının yeni yaşam alanı Eataly, misafirlerine özel deneyimler yaratmaya devam ediyor. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde dağ evi konseptli Alpi’nin muhteşem boğaz manzaralı atmosferinde sevdiğinizle birlikte bu güne özel olarak hazırlanan menüyü keşfederken, müzik dünyasında ‘siyahi ses’ olarak nitelendirilen Dilek Sert Erdoğan’ın romantik şarkılarıyla unutulmaz bir gece geçirebilirsiniz.

Manifestosunda iyi yemeğin insanları birleştirdiğini vurgulayan, en kaliteli İtalyan yemeklerini yiyebileceğiniz, satın alabileceğiniz ve yedikleriniz hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz Eataly İstanbul, 14 Şubat’ta Alpi’nin sıcacık ambiyansında çok özel bir akşam yemeği ile birlikte bu aşk dolu günü unutulmaz kılmak isteyenler için farklı bir deneyim sunuyor.

14 Şubat’a özel Eataly’nin usta şefleri tarafından özenle hazırlanan İtalyan lezzetlerini deneyimlemeye bekliyoruz. Menüde yer alan ana yemeklerden avokado ve kiraz domates eşliğinde sunulan turunçgiller ile marine edilmiş somon veya çam fıstığı ve kuru üzümlerle taçlandırılan limonlu deniz levreği ile harika bir akşam yemeği yaşacayaksınız. Mandalina sosu ile servis edilen Cappellacci usullü burrata eşliğinde karides dolgulu ravioli’nin ise tadı damağınızda kalacak. Bu özel menüyü tatlıyla sonlandırmak isteyenler için ise martini kokteyl sorbe leziz bir final olacak.

Yılın en aşk dolu gününü Eataly’de deneyimlerken, Türkiye’nin en güçlü caz vokallerinden biri olan Dilek Sert Erdoğan’ın geçmişten günümüze en sevilen aşk şarkılarını yorumladığı romantik repertuvarıyla ruhunuzu da doyuracaksınız. 14 Şubat’ta bu sıra dışı lezzet şöleninin bir parçası olmak için Eataly’de rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın!

*2 kişilik fiyat: 450 TL (Eataly’nin seçtiği 1 şişe kırmızı veya beyaz şarap dahildir.)

Sevgililergünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT